đđźIbolya nĂ©vrĆl vĂ©lemĂ©nyek?đđź
Ăn nem tudom mi a trend, de nagymamĂĄk jutnak eszembe RĂłzsa, Ibolya, pĂĄr kĂ©rdĂ©ssel alĂĄbb RozĂĄlia nevekrĆl. Adni meg lehet, csak nem Ă©rdemes megsĂ©rtĆdni, ha mĂĄsoknak nem tetszik, illetve kiĂrni sem, hiszen mindig lesz ellenvĂ©lemĂ©ny.
Ha virĂĄg nevet adnĂ©k nekem az Ărisz, Hanga, Kamilla bĂĄrmelyike 1000x jobb ennĂ©l.
Nekem sem tetszik kimondottan, de ettĆl mĂ©g tök normĂĄlis nĂ©vnek tartom. Egy ilyen nevƱ ismerĆsöm van csak, Ć 50 Ă©v körĂŒli. Mostani gyerekek körĂ©ben biztos hogy ritkĂĄnak szĂĄmĂt. Semmivel sem rosszabb mint bĂĄrmelyik manapsĂĄg divatos nĂ©v.
A Viola nĂĄlam listĂĄs volt, de vĂ©gĂŒl fiĂș lesz, Ășgyhogy szintĂ©n egy öregesnek szĂĄmĂtĂł, de nem tĂșl gyakori nevet vĂĄlasztottunk. A most divatos nevek, Ă©s a gyakoribbak nem tetszettek vagy nem illettek a vezetĂ©knĂ©vhez. Egy darabig Ă©n is aggĂłdtam, hogy jĂł lesz-e, nem kicseszĂ©s-e a gyerekkel, de annyi furcsa nevet hallok, hogy Ășgy gondolom ez piskĂłta azokhoz kĂ©pest.
TĂ©nyleg öreges, de vĂĄllalhatĂł, adnĂ©k mĂ©g mellĂ© egy fiatalosabb mĂĄsik keresztnevet. Vagy elĂ©, vagy mögĂ©. Az elsĆ keresztnevĂ©n is lehet szĂłlĂtani valakit; a mĂĄsodikon is, kĂ©sĆbb meg mĂ©g ha akar, Ć is dönthet , hogy melyiket preferĂĄlja megszĂłlĂtĂĄskĂ©nt.
Lehet pl Violetta is akår a måsodik keresztnév, vagy pl Norina, Tamara, Zita, Rita, Palmira, Hanga, Renåta, Rebeka, Barbara , Gabriella, Marina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!