Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Második baba! Mi jár mi nem?

Második baba! Mi jár mi nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,talán volt más is ilyen helyzetbe.2éves múlott a kisfiam.Még nem vagyok terhes de szeretnénk kistesót.Az lenne a kérdésem,h.ha idén összejön a baba akkor jövőre nem mennék vissza dolgozni.Nyílván ha nem jön össze akkor igen.Ilyenkor mi,hogy van? Amikor terhes leszek jeleznem kell gondolom a cég felé,hogy nem megyek vissza jön a második baba? Jár ilyenkor valami juttatás vagy ugyan az jár mint az elsőnél? Táppénz?

Bocsánat de nem vagyok-vagyunk tisztába vele.Köszönöm!

2022. máj. 24. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
2022. máj. 24. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Én úgy tudom itt is le kell dolgozni xy napot ahhoz hogy ugyanaz járjon mint az elsőnél.🤷‍♀️ amúgy kevesebb fog járni.
2022. máj. 24. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a második megszületik a nagy négy éves koráig, akkor ugyanaz jár, mint az elsőre.
2022. máj. 24. 15:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezért is gondoltam,h itt felteszem ezt a kérdést hátha van valaki aki pont ebben a helyzetbe van és eltudja mondani/ írni,h.ilyenkor mi,hogy van mi a menető ő mit csinált mit kapott ilyenek! 😊
2022. máj. 24. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Legalább én is megtudtam,hogy ugyanannyi jár és nem kell közte dolgoznom xy napot.
2022. máj. 24. 15:42
 6/7 Malacka1212 ***** válasza:

Szia. Én ugyanebben a helyzetben vagyok csak még az első baboval vagyok gyeden. Nekem így kellett :

8 hetes terhesen szóltam a munkahelyemre hogy babát várok. Aláírtam egy szerződés módosítást, állományba tettek (olyan mintha dolgoznál de mégsem) majd 30 nap után (ugyanannyi gyedet kaptam tovább) mentem a nőgyógyászhoz hogy írjon tpre. Azóta táppénzen vagyok meg mellette kapom a gyedet. Ha a kislányom betölti a 2t akkor a gyest és a táppénzt kapom addig amig meg nem született a kistesó. Utána csed+gyes utána pedig gyed +gyes :) ha valami nem világos nyugodtan kérdezz mert én most pont benne vagyok ebben :)

2022. jún. 20. 21:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon köszönöm🥰
2022. jún. 28. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!