Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a MeséljAnyu...

Mi a véleményetek a MeséljAnyukám!-os instamamikról?

Figyelt kérdés

#anya #anyaság #Instagram #Instagramanya
2022. máj. 24. 06:33
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Szánalmas hogy valakinek annyi az egész személyisége hogy anya
2022. máj. 24. 06:45
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

1, gondolom nincs gyereked.

Közvetlenül a szülés után, és az első időben igenis a legtöbb nő személyiségének a fő eleme az lesz, hogy ő anya. 7/24-ben. És ez így a normális.

2022. máj. 24. 06:53
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
(Nem 1-es vagyok) Van gyerekem és szerintem is több van egy emberi lényben azon kívül, hogy anya. Vagyis bennem biztos több van, mert megőrülnék ha "CSAK" anya lennék. Önnálló személyiség vagyok, nő, feleség, barát, családtag és természetesen anya. Amikor 7/24-ben anya voltam a szülés utáni időszakban, abba majdnem beleőrültem, hogy én eltűntem és csak egy anya maradt a helyemen név és önálló személyiség nélkül, akinek csak a gyerek körül forog a világa. És imádom a gyerekemet amúgy, de azért van más is a világon.
2022. máj. 24. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nekik sem ennyi a személyiségük, de erről szól a podcastjük, oldaluk. Most ha valaki ügyvédként beszélne egy podcastban az ügyvédi szakmáról, életről nála sem gondolnánk, hogy ennyi az ember és kész. Anyák, akik különböző módon élik meg az anyaságot. És azért igen az első 6-12 hónap egy eléggé beszűkült tudatállapot. Engem más is érdekel ugyan, de nyilván most elsősorban anya vagyok és ez az ami kitölti a napjaim nagyrészét. Az, hogy kinek tetszik meg kinek nem a mesélj anyukám meg tök egyéni. Engem pl. annyira nem érdekel de pl. Dórit követem, mert érdekes dolgokról szokott írni, plusz nekem szimpatikus ahogy mesél a Down-szindrómáról.
2022. máj. 24. 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!