8 es 10 eves gyereket egyedul lehet hagyni 2 orara a lakasban?
Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 09:06
21/26 anonim válasza:
13: 1988-ban születtem, velem egyidős volt a mikrónk :D Nagyon nem voltunk gazdagok.
22/26 anonim válasza:
Igen. Én szoktam egyedül hagyni, 12 és 8 évesek a lányok. De így vannak szoktatva eleve. Tudják mit kell csinálni baj esetén.
Van lakáskulcsuk meg telefon is amin hívni lehet.
Iskolába és onnan haza is egyedül járnak.
23/26 anonim válasza:
7 evesem van, kizart, hogy egyedul hagyjam egy ev mulva.
En anno 33 eve masodikosan mar egyedul mentem haza es voltam otthon mig anyukam haza nem ert. De akkor azert mas vilag volt.
24/26 anonim válasza:
14-es, 91-ben lett mikronk, de ugy, hogy apukam Nemetorszagbol hozta. Magyarorszagon meg nem igen lehetett kapni.
25/26 anonim válasza:
Ket lanyom kozul a nagy otthon hagyhato 11evesen, a kisebb 9evesen csak ha a nagy is vele van, egyedul nem, de gyereke valogatja.
26/26 anonim válasza:
24. Megegyezhetünk, hogy 91 nem fedi le a 90-es éveket? Vagy neked egy évtized 1 év? Én 8 éves mondjuk 99-ben voltam és nahát az is a 90-es évek. Komolyan muszáj ilyen baromságokon vitatkozni? Valakiknek nem volt nekünk volt, pont. Arra írtam, hogy kétségbe vonta egy válaszoló hozzászólását, mert hogy a 90-es években nem lehetett mikrójuk. Agyam eldobom az ilyen okoskáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!