Kamilla mellé milyen második nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek mivel illik össze ez a név2022. máj. 19. 22:26
11/24 anonim válasza:
én a Kamillát sem adnám, ronda, túlhypeolt név. lassan a Kamilla az új Anna-Hanna
12/24 1112 válasza:
Léna, Inez, Márta, Zsófia, Henrietta, Dorina, Dóra, Mónika, Hajnalka, Rita, Robertina, Valentina, Brigitta, Bettina, Gabriella, Julietta, Júlia, Réka, Diána, Barbara, Boglárka, Róza, Angelika, Abigél, Melinda, Szilvia, Fruzsina, Roxána, Regina, Anzelma, Doroti(na), Loretta, Viktória, Nikoletta, Amanda, Lídia, Hedvig, Édua, Zita, Olívia, Olga, Csenge, Kinga, Jolán, Jolanda, Patrícia, Erika, Friderika, Jozefa, Viola, Bianka, Renáta, Bernandina, Bernadett, Odett, Erzsébet,
13/24 anonim válasza:
Én nem adnék mellé második nevet, önmagában is szép név. Bár rövidebb név passzol hozzá második névként, de szerintem sok rövid névvel nagyon összeolvad, nem lesz igazán szép egyben a hangzása.
14/24 anonim válasza:
Éva, Kitti, Dóra, Rita, Rózsa, Sára, Zita
15/24 anonim válasza:
Beatrix,Flóra,Laura,Noémi,Róza,Nóra,Gerda,Helga,Gréta,Tímea,Zéna,Zina.
17/24 anonim válasza:
Jól mutatna a Kamilla mellett egy másik virágnév:
- Kamilla Gréta (margarétából jön)
- Kamilla Margaréta
- Kamilla Magnólia
- Kamilla Róza
- Kamilla Boglárka
- Kamilla Gyopár
- Kamilla Imola
- Kamilla Jázmin
- Kamilla Liliána
- Kamilla Flóra
- Kamilla Dézi
- Kamilla Hanga
18/24 anonim válasza:
Akik Rózát írnak azok tényleg komolyan gondolják? Nekem egy öregasszony jut eszembe erről a névről, falun minden 2-3. nagyi Róza. A Róza névadásnál nagyobb büntetést el se tudok képzelni egy kislánynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!