Hogy mondjam meg a férjemnek, hogy nem lesz kisfiúnk, mert kislányaink lesznek?
Na itt vagyok.
Nem hülye, tudja, hogy 50-50 az esélye, a gyerek vagy lány lesz, vagy fiú. Ő mindig is fiút akart, most meg 4 lánya lesz.
Örült a lányoknak is, csak az elején csalódott volt, hogy mégse fiú.
Elmondtam neki, amint hazajött. Semlegesen fogadta, én rosszabbra számítottam. Azért "feszengtem" egy kicsit, mert az én oldalamról többségben vannak a lányok, és náluk is. Mindenki fiút akar, és az első terhességemnél azt gondoltam, hogy fiam lesz. A második terhességemnél tudtam, hogy kislány lesz. A harmadik terhességemnél elvetéltem a hőn áhított kisfiunkkal. Most is úgy gondoltam, hogy lányok vannak, vagy lány-fiú páros, előbbi lett.
Örülök a lányoknak, és örülni fogok, hogyha egészségesek lesznek.
Elképesztő, hogy 2022-ben még mindig itt tartunk, hogy a gyerekek neme ilyen szinten csalódást bír okozni a szüleiknek.
Mint a sötét középkorban.
És akkor mivan?
Na, én eleve nem szülnék olyan embernek még, aki csalódásként kezelte a második lányát, csak mert nem fiú lett.
Idióta az ilyen.
És nyugi, ámíthat, hogy jaj, már megbékélt - a nagy lószrt, azt.
Apa 23 éves koromban vágta a fejemhez, hogy miért nem fiúnak születtem, mert ő fiút akart.
Köszi.
Egy ismerős mesélte, hogy ő mikor megszületett, az apja sírva fakadt, de nem az örömtől, hanem, hogy lány lett ismét...
Na az ilyet zavarnám el belső Ázsiába meg Afrikába, ott még mindig igazodnak ehhez a gondolkodáshoz.
Még régen lehetett arra fogni, hogy hát a fiú több pénzt hoz a családnak, a lány meg csak elviszi a hozományt.
2022-ben ez szimplán idiotizmus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!