Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Maminbaba milyen árban van?

Maminbaba milyen árban van?

Figyelt kérdés

Most indult nálunk ilyen maminbaba torna. Infót sehol nem találok róla, hogy ennek milyen költsege van? Valaki tudna segiteni?

Heti 1x van a falunkba.

2022. máj. 12. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Esetleg aki csinálja, ráírsz vagy felhívod a művházat vagy a szervezőt, biztos szívesen felvilágosítanak.
2022. máj. 12. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Országon belül hol? Nem biztos hogy Borsodban meg Sopronban ugyanannyit kérnek egy foglalkozásért.
2022. máj. 12. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Azthittem egységes 🤷‍♀️
2022. máj. 12. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk 1500. Volt tavaly. Nekem nem jött be. Borsod.
2022. máj. 12. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

Én otthon a déli alvást kendőben oldom meg. Gyakorlatilag percek alatt alszik benne a gyerek, finom hullámzó mozdulatokat teszek.

Na ebben nem aludt el. Nyilván zaj volt, meg sok érdekes látnivaló, új arcok, végig tekergett a hátamon, ki akart esni szinte.

Ez így csak bohóckodás volt.

Inkább otthon elaltatom, és utána indítok egy YouTube tornavideót.

Viszont sokan szeretik, azt tudom.

2022. máj. 12. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!