Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A budapesti Cat Cafe új...

A budapesti Cat Cafe új szabályzatáról mi a véleményetek? Kisgyerekkel csak hétköznap 10-18 óra között lehet bemenni.

Figyelt kérdés

Azaz, hogy kisgyerekkel csak hétköznap, napközben lehet bemenni, a macskák védelme érdekében.

Ezzel lényegében a gyerekesek “ki lettek tiltva, hisz a szülők nagyrészt ebben az idősávban dolgoznak.

Igazságos ez?

A bevétel nem fog hiányozni nekik?

[link]

2022. máj. 11. 15:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

#10 Mert nem akar ekkora felelősséget vállalni, albérletben lakik, nincs pénze, a párja allergiás rá, stb... Ennyi erővel állatkert is minek van, tartson inkább otthon zsiráfot aki nézni akarja.

A CAT caféba nem való macska? Most komolyan?

2022. máj. 11. 15:58
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

10-es, egy macskás kávézóról beszélünk:D

Nem árulnak zsákbamacskát (haha). Ha nincs kedved a macskákhoz, vagy 150+1 hely még Budapesten ahol ihatsz kávét.

2022. máj. 11. 16:09
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Van gyerekem, állataink is (vidéken élünk). De teljesen megértem. Vannak olyan gyerekek akiket nem tanítottak meg arra, hogy nem kergetjük sikoltozva az állatot, nem rángatjuk, nem nyúzzuk-húzzuk. Olyan szülő is, aki közbe sem avatkozik, aztán felháborodik ha a macsek megunja és végigkarmolja, vagy a macskának lesz valami baja.
2022. máj. 11. 16:14
 14/27 anonim ***** válasza:
13%
eleve a cat cafénak sincs semmi létjogosultsága. odavedlik mindenhova, higiéniáról ne is beszéljünk.😳
2022. máj. 11. 16:19
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

10-es,

én vagyok aki randizni voltam ott... Imádom a macskákat, de épp egyetemisták voltunk, kollégiumban laktam hogy a fenébe tarthattam volna macskát "otthon"?

Ennyi erővel akinek a gyereke macskázni szeretne az is tartson otthon macskát, nem kell hozzá kávézóba menni és meg van oldva a probléma...

2022. máj. 11. 16:20
 16/27 A kérdező kommentje:

Egyébként ezt a helyet mennyire látogatják gyerek nélkül? Amikor én voltam, csak gyerekesek voltak ott szinte.

Ezért is csodálkoztam, hogy nem e tartanak a bevétel kieséstől. Gondolom nem egyszerű szívjósàgból üzemeltetik.

2022. máj. 11. 16:48
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen egyetértek. Köszönhetik a kedves szülők maguknak.
2022. máj. 11. 16:52
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

Nekem a húgom is volt ott randizni, pedig ő nem is olyan macskab.zi, mint én.

Ha most végiggondolom minden barátnőm járt már ott gyerek előtt (vagy nincs is még gyereke).

Szerintem lánybúcsú állomásként is betérhet ide nagyobb csoport. Vannak turisták is, ha külföldön várost néznék tuti én is a macskás kávézóba ülnék be, nem egy "simába", márha nincs tele hangoskodó gyerekekkel.

2022. máj. 11. 17:00
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

A macskák jóléte fontosabb mint a bevétel, épp ezért cat café.

Szerintem tökre igazságos, nem kell nekik hogy a gyerekek ott nyúzzák

2022. máj. 11. 17:02
 20/27 anonim ***** válasza:
79%

Kamillia ilyen színvonaltalan privit, gratulálok és köszönöm nem kérek belőle. bemásolom ide is, picit hátha elszégyelled magad… 😂

“A gyerekednek sincs. Beszarik, nyáladzik, ordít, semmi haszna nincs a világban. Ráadásul ha megtudják kiből mászott ki, még hányingert is okoz az embereknek“

2022. máj. 11. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!