Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 8 hós babát vinnetek satorozni?

8 hós babát vinnetek satorozni?

Figyelt kérdés
Éjszaka 10 fok van kint kb.
2022. máj. 9. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
2,5 évesen már én is mentem, de nem 8 hónaposan 🤦‍♀️
2022. máj. 9. 11:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. máj. 9. 12:34
 13/16 Derjaderja ***** válasza:
26%
Én elvinném. Fél kell öltöztetni éjjelre és bújjon az anyjához. Semmi akadályt nem látok.
2022. máj. 9. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Én nem vinném. 8 hónapos volt az első nyaraláskor, de szállodában aludtunk. Taval, nyáron apartmanban. Most mennénk majd hogy 2,5 éves elmúlt, bár lehet inkább apartmanozunk. Kényelmesebb, és ahogy számoltam lassan olcsóbb mint a sátorozás.
2022. máj. 9. 14:29
 15/16 Derjaderja ***** válasza:
21%

Hát amilyen sátrak vannak ma már, szerintem tényleg nyugodtan lehet. Több hálófülke, gumimatracos.

Sok kempingben áram is van, normális tisztálkodási lehetőség. Visznek egy kis babakádat, abban megmosdatják.

Télen kitesszük a pár hónaposojat 0 fokban aludni a levegőre órákra.

Én is voltam a telkünkön 6 hónapokkal és 2 évessel, oké van ház meg nincs 10 fok, de elég basic, egy sima lavórban mosdattam, napközben meg be se mentünk a házba.

Jól kell felkészült, egy 8 hónapos amúgy már semmi extrát nem igényel alapból. Max pár üveg bébiételt.

2022. máj. 9. 15:22
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Voltam 8hossal kis fahazban, soha tobbet. Teljesen osszezavartuk a napi rutinjat, nem volt neki eleg sotet az ottani sotetito, idegen volt az agy,melege is volt, egesz ejszaka raztam a feneket h kicsit aludjon, ranyomta a belyeget az egeszre.

El tudom kepzelni h ez satorral meg macerasabb, most 1.5evesem van, a parom megy a ket gyerekkel satrazni, mi csak jovo nyaron vallaljuk be a kicsivel. Jo buli, de nem 8hossal.

2022. máj. 9. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!