8 hós babát vinnetek satorozni?
Hát amilyen sátrak vannak ma már, szerintem tényleg nyugodtan lehet. Több hálófülke, gumimatracos.
Sok kempingben áram is van, normális tisztálkodási lehetőség. Visznek egy kis babakádat, abban megmosdatják.
Télen kitesszük a pár hónaposojat 0 fokban aludni a levegőre órákra.
Én is voltam a telkünkön 6 hónapokkal és 2 évessel, oké van ház meg nincs 10 fok, de elég basic, egy sima lavórban mosdattam, napközben meg be se mentünk a házba.
Jól kell felkészült, egy 8 hónapos amúgy már semmi extrát nem igényel alapból. Max pár üveg bébiételt.
Voltam 8hossal kis fahazban, soha tobbet. Teljesen osszezavartuk a napi rutinjat, nem volt neki eleg sotet az ottani sotetito, idegen volt az agy,melege is volt, egesz ejszaka raztam a feneket h kicsit aludjon, ranyomta a belyeget az egeszre.
El tudom kepzelni h ez satorral meg macerasabb, most 1.5evesem van, a parom megy a ket gyerekkel satrazni, mi csak jovo nyaron vallaljuk be a kicsivel. Jo buli, de nem 8hossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!