Nos, egy 8 honaposnak a 10fok nem épp megfelelő hőmérséklet....Miután fűteni nehéz lenne a sátorban, az első nyilván arra gondolt, egyértelmű, hogy nem kell vinni
2022. máj. 9. 11:23
5/16 anonim válasza:
8 hós gyermekkel én nem sátoroznék még. Arra írtam h meg is valaszoltad, 10 fok van
2022. máj. 9. 11:23
6/16 anonim válasza:
Mi nagy sátorozók vagyunk, de az első sátorozáskor másfél éves volt a fiúnk és nyár volt, tűrhető éjszakai hőmérséklettel.
Egy meleg háló/alvózsákban biztosan nem fázna, mi is hűvösebb időben rétegesen takarózunk kint. Viszont a hűvös éjjel a szabadon lévő fejecskéjet bántaná. Én is éreztem már, hogy egy meleg takaró mellett is szipogva ébredtem, mert a fejem nem volt takarva és a hűvös levegőt lélegeztem. Pedig nem is fáztam.
Plusz az sem mindegy mekkora a sátor. Egy családi sátrat nehezebb "bemelegíteni" a saját hőnkkel és lélegzettel.
Szerintem várjatok meg a következő szezont.
2022. máj. 9. 11:34
7/16 anonim válasza:
Biztosan nem. Mi sem vagyunk otthon ülősek, 7 hónaposommal már többször utaztunk, de szállodában aludtunk. Sátorban se a biztonságos, kényelmes alvás, se a tisztálkodási lehetőségek nem megfelelőek nekem. A 10 fokról ne is beszéljünk.
2022. máj. 9. 11:34
8/16 anonim válasza:
Az első gyerekemmel voltunk pár hónaposan, de nyáron és meleg volt, nem 10 fok. Akkor aludta át előszőr az éjszakát. Most a harmadik gyerek kb fél éves lesz júliusban, megint megyünk. Megvárjuk a jó időt.
2022. máj. 9. 11:39
9/16 anonim válasza:
Nem
2022. máj. 9. 11:45
10/16 anonim válasza:
Mi, a húgom 2.5 éves korától sátoroztunk a Magas-Tátrában,Szlovákia közepén (akkor még Csehszlovákiában).
Nyáron reggelre jó volt..meg medvenyomok :).
Vitték anyáék autóval a paplant,és nem fagyott meg senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!