Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Hannabella
Hannadóra
Hannaléna
Hannaliza
Hannaróza
Margitvirág
Napvirág
Rózabella
Rózamari
Tűzvirág
Rozmaring
Levendula
Liliróza
Hortenzia
Druzsiána
Ekaterina
Egres
Frangipáni
Auguszta
Borzasztó csicsás és különlegeskedő az összes.
A málna eperkén besírtam :D
Liliróza,Rózabella ezeket választanám.A többi nem tetszik.
(Nekem még az Annavirág név tetszik.).
Hannabella -nagyon jó, adnám
Hannadóra-nekem ez kicsit színtelen, nem adnám
Hannaléna-szintén kicsit színtelen, nem adnám
Hannaliza-nem rossz, de az analizál jut róla eszembe, de amúgy kedvesen hangzik, lehet, hogy adnám
Hannaróza - nagyon jó, adnám
Margitvirág- elég jól hangzik, de vannak nála mégjobban hangzók is, ezért nem adnám, de amúgy szép név
Napvirág - nagyon jó, adnám
Rózabella - nem rossz, de a nevek közepére valahogy nem illik az ,,ab" , ott valahogy elakad; ráadásul picit hasonlít arra a közepe , hogy ,,zabál"; de amúgy vállalható, és két nagyon szép névből van összerakva, de így amúgy egyben nem tetszik. Még ha két szóba mondom, akkor is egy kicsit kihallani belőle, hogy ,,za bál" ; szal ez is mégegy indok, amiért nem adnám
Rózamari -ez így nekem kicsit becenévszerű, de nem hangzik rosszul, nekem ez a név is egy nagyonpicikét színtelen; de egyébként jól hangzik; olyan ,,kedves, átlagos név"-hangzása van. Előbb azt írtam, hogy nem hangzik rosszul, most meg azt, hogy jól hangzik; ez olyan közepes név; de, ha ilyenben gondolkodnék, akkor én a ,, Róza Marianna" -verziót adnám, így, két szóban. De amúgy tehát nincs baj a Rózamarival, jó név.
Tűzvirág - nagyon jó, adnám
Rozmaring -ez nagyon rosszul hangzik emberi keresztnévnek
Levendula- ez sem emberi keresztnévnek való.
Liliróza- önmagában a Lili keresztnevet nem szeretem, de ez jól hangzik; de nekem egy kicsikét kislányos, felnőttnek annyira már nem állna jól szerintem, úgyhogy nem adnám, de amúgy jó név, nincs vele baj. Meg végülis pozitívuzm, hogy tök bájos, nőies. Rózának hívatnám magam, ha a szüleim ezt a nevet adták volna.
Hortenzia -nem rossz, kicsit öreges, különleges, szoktatlan , de jó név, rendben van teljesen. Én ezt nem adnám, de amúgy okés a név, de nekem nem tetszik annyira, de jó név. Tenzinek, Tenzának becézném amúgy, ha becézni kellene egy Hortenziát. Ami amúgy jó benne, hogy tökre előkelő hangzása van, és még komoly hangzású is. Meg még lehet pl valakinek jó is, hogy különleges hangzása van ennek a névnek, egy kicsit az is jó, de én inkább középen vagyok, hogy jó is ez a szokatlanság, meg nem is. :):) De amúgy szal jó név, rendben van. A komolysága, előkelősége tetszik.
Druzsiána -Ez valami külföldinek biztos jó lenne, ott lehet, hogy szép, de magyar fülnek nagyon idegen. Ilyesmi hangzásúból nekem a Blazsena tetszik; az szerintem tényleg gyönyörű. Ez nekem azt juttatja eszembe, mintha valaki valami kulimászos, jóó zsíros trutyival összekenné magát, de próbálna még közben is nőies lenni, és ahogyan önfeledten vigyorog ezen, az nekem kínos XD (Bocsi, ha valakit megbántottam. Amúgy vállalható név, csak én ezekre asszociálok közben , tehát amúgy rendben van; meglepődnék, ha a környezetemben bemutatkozna nekem egy Druzsiána, de amúgy ennyi; tehát nem ütköznék meg rajta, hogy azt gondolnám, hogy ,,jujj, milyen neve van", hanem konstatálnám, hogy ,,oké, így hívják, van ilyen név is" csak nem az ilyen stílusú nevekhez vagyok szokva, de amúgy rendben van a név tehát csak nekem nagyon idegen hangzású, meg még amikre asszociálok ezzel a névvel kapcsolatban, azok ezek. Hát, ennyi. De tehát vállalható, csak nagyon idegen hangzású, de okés. Tehát nem baj, ha valaki ezt adja; adnám-e tekintetében, én nem, tehát nekem ez túl fura.
Ekaterina - nagyon jó, adnám
Egres - ez embernek megintcsak fura lenne keresztnévnek. Vezetéknévnek cool, hogy Egressy, vagy Egres, de én ezt se fiúnak, se lánynak nem adnám.
Frangipáni - nemjó, ezt túl viccesen hangzik kimondani. Mintha valaki viccelne. :):)
Auguszta - nagyon szép, egyik kedvenc nevem, egyértelműen adnám.
Bocsi, ha valakit megbántottam; és puszilok mindenkit. :):) :) :):)
Remélem, csak trollkodik valaki és nem a gyerekének akarja adni ezek közül valamelyiket.
Frangipáni - el sem hittem először, hogy tényleg adható név, úgy hangzik, mint valami gyerekes mondókából vett kreált szösszenet.
Egy Hortenziát ismertem, talán még a Levendula elmegy, ha muszáj.
A Hannabella után kezdet hatni az LSD vagymi?
Komolyan mit szedtélbe amikor ezeket kitaláltad?
Hortenzia,Egres,Frangipáni...🤪🥴😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!