Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szabályok vonatkoznak...

Milyen szabályok vonatkoznak a párod gyerekeire, ha nálatok vannak? Enyhébb vagy ugyanolyan mint a te/ti gyerekeitekre?

Figyelt kérdés
Nálunk folyamatos a vita azon, hogy milyen szabályok vonatkozzanak a párom lányaira. A volt felesége mindig engem hord el minden rossznak, amiért szerinte túl szigorú vagyok a lányokkal. Mégis mit kellene tennem? Csak azért kivételezni velük, mert ők nem az én gyerekeim?
2022. máj. 6. 12:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Derjaderja!

Itt a volt férj a felesége mellett áll, az n3m esett le?

2022. máj. 6. 13:54
 12/15 Derjaderja ***** válasza:
65%
És akkor hogy szólogat be az ex? Ha a férj rendesen a döntéseket magára vállalná, nem a nőnek üzengetnének.
2022. máj. 6. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:
3%
Ezért nem kezdenék elvált, gyerekes pasival.
2022. máj. 6. 14:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát marha gonosz, ha este elveszed a telefonját, hogy inkább aludjon és reggel visszakapja. Nem hiszem, hogy nem gyújthat lámpát és nem olvashat helyette - hogy jött ez? A legtöbb gyerek azért telózik este alvás helyett, mert az érdekes. Ahogy a legtöbb ember is több időt felesleges tölt itt a gyakorin vagy a social medián, mint amennyit kellene, mert mindig feljön valami érdekes. Úgy van kitalálva az egész, hogy ne akarj leszakadni róla és addiktív legyen. Csak nekünk már magunktól kellene, hogy önuralmunk legyen :D
2022. máj. 6. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szigorúbb szabályt kellene tartani. A telefont én is elvenném, de megengedném, hogy lámpa mellett mondjuk könyvet olvasson. 2 féle étel közül meg ha nem tudnak ínyükre valót választani, biztos nem rendelnék pizzát. Egyenek akkor hideget. Szerintem pedig te gondolod jogosan, mert ha engedékenyebb vagy velük, a saját gyereked igazságtalannak fogja érezni, hogy rá szigorúbb szabályok vonatkoznak. Viszont ezt a férjednek kellene leharcolnia az exével szerintem.
2022. máj. 6. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!