Miért kell lesajnálni, ahol ugyanolyan neműk a gyerekek?
Nem,csak szimplán együttérzőek akarnak lenni,mert azt hiszik most fiúra vártatok.
Nem kell mindent zokon venni.
Nem tudom, de mindebki azt érzi, hogy jó a van beleszólni. Én ilyenkor jól megforgatom a szemem, majd esetleg vissza is szólok valamit. nekem egy lányom van, de folyamatos kérdés volt terhesen is, hogy mikor jön a tesó?! Mondtam, hogy öcsém, még ő sem született meg..
Mióta megszületett azóta is folyamatosan jönnek ezek a kérdések. Én már nem tűröm olyan jól, mint az elején.
Mi ugyan ezt kapjuk 3 lány mellett.
Majd a 4.fiú lesz.
Nem. Mi nem azért vállaltunk 3.gyereket, hátha az egyik fiú lesz.
Ha szűlnék 4. (amit nem fogok) azt sem azért tenném.
Van ismerősőm aki 5 gyereket vállalt. Mind az 5 fiú. A 4.-5. pont azért lett hátha lány lesz..
Nálunk van egy 2éves fiunk, jövőhónapra várom a kislányt.
Én azt kaptam már meg nem 1x, mennyivel jobb lett volna 2 fiú...
Akkor nem kellene új ruhákat venni meg stb...
Meg van aki hozzátette, nem baj, a 3.már mindegy mi lesz, mert igy van fiús leg lányos felszerelésünk is 🤦♀️
Hiába mondom, nem lesz 3., az a válasz, nem tudhatjuk előre 🤣🤣🤣
Én is megkaptam 2 fiúra, de valaki nekem el is mondta miért: mert áltabán a szülők vegyes párost szeretnének. Meglepődtek, hogy én pont egyneműekre vágytam mindig is.
Nem azért, mert sajnálnak, csak vigasztalni akarnak - persze rosszul jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!