Mit gondoltok az alábbi fiú nevekről, melyik illik a vezetéknevünkhöz? Sajnos nem tudunk dönteni!?
Maximilián, Gergő, Márk, Medox, Konrád, Nolen és Patrik?
Vagy ha esetleg tudnátok ajánlani hasonló fiú neveket. A vezetéknév Faber.
1Maximilián, 2Gergő, 3Márk, 4Medox, 5Konrád, 6Nolen és 7Patrik?
1Vez.névhez nagyon jól passzol, jól is hangzik, vagy nem becézném, vagy Maxi, vagy Miló
2Jól hangzik a vez névvel szintén, de amúgy én Gergelyként anyakönyveztetném, és Gergő, Geri lenne a beceneve. Úgy talán nem passzol annyira vnévhez, de mondjuk de, így se rossz.
3Szerintem ez nem passzol, a két r-betű helyzete miatt. Pont annyi hangra vannak egymásra , amilyen távolságból nem működik annyirsa jól a hangzás
4ez így olyan, mint valami permetezőszer, a Medox név helyett viszont tetszik a Medárd, de az se passzolna a vnévhez.
5Ez olyan faragós; nekem a Konrád név valahogy alapból nem tetszik, a Faber Konrád az sem cseng szerintem olyan jól. Vannak olyanok, hogy nekem nem tetsző keresztnév egy másik név mellé rakva összességében hangzatos teljes nevet ad a vezetéknévvel együttvéve, de ez a kettő név szerintem sajnos nem illik össze. Még pl második, ,,kompenzálókeresztnevet" ami elsimítaná, hogy nem annyira passzolnak összr utánarakva se jön ki jól (Bálintot, Antalt próbáltam utána rakni, szerintem ezekkel együtt pl sem cseng jól sajnos.)
6 A spermára asszociálok róla, valahogy így egymás után rakva a két nevet, ami nem rossz; de meg szerintem ha ettől elvonatkoztatok; akkor se illik hozzá annyira.
7Ez tetszik egybe, meg a Patrik is külön szép, dallamos név
Bocsi,ha valakit megbántottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!