Mit gondoltok az alábbi fiú nevekről, melyik illik a vezetéknevünkhöz? Sajnos nem tudunk dönteni!?
Figyelt kérdés
Maximilián, Gergő, Márk, Medox, Konrád, Nolen és Patrik?
Vagy ha esetleg tudnátok ajánlani hasonló fiú neveket. A vezetéknév Faber.
2022. máj. 6. 11:37
1/34 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése, de nekem a Patrik tetszik a legjobban a vezetéknevetekhez.
2/34 anonim válasza:
Nálunk Gergő lesz egy nagyon hasonló vezetéknévhez. :) De a Márk és a Patrik is játszott szintén.
3/34 anonim válasza:
Csak a Márk vagy Patrik tetszik nekem ezek közül. Hasonlót nem tudok mondani mert ezek sem hasonlóak egymáshoz. Legalábbis szerintem. Mi úgy döntöttük el hogy egyszerre leírtuk és elküldtük egymásnak a 2 kedvencünket és szerencsére volt átfedés.
4/34 anonim válasza:
Szerintem mind jó hozzá, de furán széles körből válogattál. :)
Saját gyereknek ebből a Max tetszik a legjobban. De szerintem tök jó a magyar "megfelelője" a Miksa. Az én fiam meg Leó, annak az egyik változata is passzolna.
6/34 anonim válasza:
Nekem a Maximilián tetszik. De a Medoxot légyszi neeee.
7/34 anonim válasza:
Légy szíves a "Medoxot" és a "Nolent" nagyon sürgősen felejtsd el!
8/34 anonim válasza:
miért felejtse el ha neki tetszik? mert ti azt mondjátok? 😂 szerencsére mindenki olyan nevet ad ami neki tetszik, akár fura, ritka, tucat vagy ronda.
10/34 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Gergő tetszik a legjobban. Esetleg Tamás, András?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!