Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi fiú...

Mit gondoltok az alábbi fiú nevekről, melyik illik a vezetéknevünkhöz? Sajnos nem tudunk dönteni!?

Figyelt kérdés

Maximilián, Gergő, Márk, Medox, Konrád, Nolen és Patrik?

Vagy ha esetleg tudnátok ajánlani hasonló fiú neveket. A vezetéknév Faber.

2022. máj. 6. 11:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%

Patrikra szavazok!

A Gergő amúgy nem lenne rossz név, de így, hogy BerGer, így picit szarul hangzik.

2022. máj. 6. 13:04
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Gergő 😊
2022. máj. 6. 13:12
 13/34 anonim ***** válasza:
64%

A vezetéknévhez illenek, de Medox??

Ne toljatok ki ennyire a gyerekkel.

2022. máj. 6. 13:13
 14/34 anonim ***** válasza:
75%
Azért felejtse el, mert full idióta nevek. Azért mert pár celeb így nevezte el szerencsétlen gyerekét, miért kell rögtön mindenkinek? Amúgyis ezek a nevek azonnal végig söpörnek az összes putrin, amint megjelennek a médiában. Ha égetni akarja magát meg a gyerekét hajrá - ja és nem, neki kell tetsszen, mert a gyerek szív vele utána, hogy körbe röhögik.
2022. máj. 6. 13:17
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is Márk vagy Patrik illik hozzá.
2022. máj. 6. 13:30
 16/34 anonim ***** válasza:
22%

Leginkább ezek illenek a vezetéknévhez:

Gergő, Patrik.

(véletlen nem Fáber? Faber ékezet nélkül?)

Viszont ezek tetszenek de szerintem nem mennek a vezetéknévhez:

Márk, Konrád

Maximilián elfogadható még ha nagyon ilyen név téren mozognék de Medox? mintha valami gyógyszer neve lenne, Nolen nekem valamiért lányosnak hangzik.

2022. máj. 6. 13:32
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Gergely jobban tetszik, mint a Gergő

Egyébként Patrikot választanàm a sorból.

Márk sem rossz, de Parrik tetszik jobban, főleg a vezetéknévhez

2022. máj. 6. 13:34
 18/34 anonim ***** válasza:
87%
Gergő vagy Konrád tetszik. Medoxot én sem ajánlom. Nem csak azért, mert borzalmas, hanem mert nem illik a vezetéknévhez.
2022. máj. 6. 13:37
 19/34 anonim ***** válasza:
79%
Mind illene hozzá, de nekem a Maximilian tetszik legjobban. Igaz, kicsit hosszú, lehet én inkább Maxim-ot adnék helyette
2022. máj. 6. 14:04
 20/34 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy aki Medoxot meg Nolent meg ilyeneket ad, az tényleg meg van róla győződve, hogy menő lesz?🤣🤣🤣

Tényleg minél alacsonyabban képzett valaki, annál gagyibb nevet ad a gyerekének, mert ezzel azt hiszi kompenzál valamit.

2022. máj. 6. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!