Ugye nem lesz baja?

Figyelt kérdés
Kicsit több majdnem dupla csepp számú Flamborint adtam a lányomnak éjszaka mert sokat kelt. Ez volt fél2kor azóta alszik.
2022. máj. 6. 06:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Csak mert sokat kelt??! Volt baja is?
2022. máj. 6. 07:02
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Orvos azonnal. Lehet baja. Olvasol néha betegtájékoztatót?
2022. máj. 6. 07:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
minek fájdalomcsillapítózni csak mert nem alszik? jézus!!
2022. máj. 6. 07:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha az enyém nem alszik, én olyankor magamnak adok. Kávét.
2022. máj. 6. 07:16
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Azért nem mindegy hogy mennyi idős, meg mit jelent h dupla adag.... Pl két évesnek 3-10 cseppet ajánlanak, azért nehéz abból 20 cseppet adni. Kisebb babánál meg 1 helyett 2 csepp nem hiszem hogy akkora probléma. És csak azért adtál neki, mert nem akart aludni, vagy beteg és azért nem tudott aludni?
2022. máj. 6. 07:36
 6/19 anonim ***** válasza:
50%

Jaj, ne már. Nyilván ő ismeri a gyerekét és tudja, hogy fogzik es szenved, azért ébred. Minek egyből nekiugrani??

Kérdező, hívd fel a gyerekorvost mindenképp, szerintem extrán kiüthetted a dupla gyógyszerrel.

2022. máj. 6. 07:49
 7/19 A kérdező kommentje:
Fogzás.
2022. máj. 6. 07:50
 8/19 anonim ***** válasza:
28%
akkor is durva fogzásra fájdalomcsillapítózni. de gyk-n ez a szokás azt már észrevettem 😂
2022. máj. 6. 07:57
 9/19 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is hívd fel a a gyerekorvost, az a biztos.

8. Mert biztos te sem veszel be fájdalomcsillapítót, ha fáj a fogad.

2022. máj. 6. 08:13
 10/19 anonim ***** válasza:
54%

12 éves a fiam. Amikor ő volt csecsemő, meghalt egy kisbaba - akinek ráadásul a neve is ugyanaz volt, mint neki -, mert a szülei heteken át minden nap adták neki a Nurofent fogzásra. Ez akkor nagyon megrázott, és soha nem adtam neki fogzásra fájdalomcsillapítot Dentinoxon kívül.

Nem azt mondom, hogy ördögtől való, most már, hogy nagyobbak, én is simán adom nekik fejfájásra is, de babaként nem.

Nem tudom, ez a Flamborin hogy működik, de tényleg legyetek óvatosak, és ne fájdalomcsillapítózzátok a gyereket rutinból minden nehéz éjszaka. Nagyon picik még.

2022. máj. 6. 08:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!