Milyen volt narcisztikus párotok, ferjetek terhesség alatt?
"Nem is értem ki választ magának ilyen párt ha tudja, hogy náci."
A nárcisztikus és a náci két külön dolog, semmi közük egymáshoz.
Nyílván egy szerető, gondoskodó mintaapa lesz belőle...
Ugye nem arra számítasz, hogy majd a gyerektől megváltozik és minden jó lesz?
Exem volt nárci (valszeg az előző aki "nácit" írt elgépelt csak 😅 ), tettleg nem bántott, az érzelmi manipulációt pedig csak utóbb, a bűvkörböl kilépve vettem észre 🙄... sajnos be tudja szívni az embert. Szóval az elején (első 3-4 évben) terveztem is volna vele gyereket, de szerencsére nem sikerült. Visszagondolva már akkor voltak aggodalmaim, hogy egyáltalán segítene-e majd egy babával, mert rohadtul nem volt hajlandó egy szalmaszálat sem keresztbe tenni otthon, és később már szándékosan tettem is az ellen, hogy teherbe essek, mert láttam, hogy nagyon rosszul jönnék ki egy közös gyerekkel. Később egyébként az egyik utolsó szög volt a kapcsolatba, mikor egy nőgyógyász rákérdezett, hogy tervezek-e mostanában teherbe esni, én meg hirtelen leforrázva éreztem magam. Akkor gondoltam végig tudatosan, hogy ezzel az emberrel biztos nem, és nem sokkal később szakítottam is.
Ha már rájöttél, hogy nárcival vagy együtt nincs más út, csak előre, kifelé a kapcsolatból, minél messzebb és kevesebb kontaktussal! Még egyedül nevelni is jobb egy gyereket, mint egy ilyen manipulatív, mérgező személlyel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!