Mi lehet a baj? Megilyedt?
Figyelt kérdés
Terhes lettem és a párom eleinte örült a babának,nagyon beleélte magát,viszont most a vége felé (33-34 hét) kezdett elzárkozni az egésztől,egyik napról a másikra hirtelen nem érdekli se a baba se én. Pár napig ,,csak" az nem tetszett hogy ha a babáról beszéltem,mostmár pedig egyáltalán semmi érdeklődés 5 napja nem is keresett/nem beszéltünk. Csak megilyedt hogy oda a szabad élete (18 éves) vagy még számíthatok rá késöbb?2022. ápr. 17. 13:05
1/10 anonim válasza:
Rájött, hogy ez drága mulatság lesz.
2/10 anonim válasza:
Talán 18 évesen nem a szülés kéne, hogy a prioritás legyen. Pláne akkor, mikor még helyesen írni sem tudsz.
7/10 anonim válasza:
18 évesen mondjuk nem is kéne gyereket vállalni, legalábbis szerintem, persze hogy megijedt.
8/10 anonim válasza:
Eddig csak mókának tűnt neki. Most jött rá, hogy ez nem játék. Nyugodtan elfelejtheted őt. Már nyilván van új nő az életében.
9/10 anonim válasza:
Megijedt, kislány, mert egy 18 éves taknyos kölyök. Ha ezen meglepődsz, akkor érnek még majd meglepetések. Anyukád legalább melletted van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!