Komoly szívpanaszoknál szédül az ember, vagy zsibbad valamilye? Ha csak furán ver és bedobban(mostanában elég gyakran) az nagy baj lehet? Elég kellemetlen sokszor megilyedek tényleg mintha megakarna állni :,,,(
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 16:46
1/2 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki: EKG, szívultrahang.
Nekem volt ilyen bedobbanás és még zsibbadtam is, de én nagyon ráparáztam. Szívideges is voltam, sokszor mintha kést döftek volna belém.
20 évesen össze-vissza vizsgáltak, de nem találtak soha semmit.
Azóta már kitapasztaltam, hogy nálam van köze a refluxhoz. Feljön egy büfögés vagy csak egy légbuborék szerű a torkomban és abban a pillanatban bedobban a szívem. Ha kólát iszok, akkor pedig visszajön a szívidegességem. Egész biztos, hogy köze van a gyomorsavhoz nálam, olvastam, hogy a gyomorszáj közel van a szívideghez és áthúzhat a fájdalom. Szerintem ez volt nekem is fiatalkoromban.
De alap, hogy nézzék meg, aztán ha nem találnak semmit, valószínű idegi és reflux alapon van.
2/2 anonim válasza:
Nem feltétlenül zsibbad vagy szédül az ember, minél előbb keress fel kardiológus szakorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!