Szeretnék érdeklődni hogy volt e valakinek terhesség alatt polipja, és ha igen volte tőle kisebb nagyobb vérzése? Én 23 hetes vagyok és éjjel a tisztaságimban volt 1 kisebb vérfolt gyorsan kiscseréltem azóta Hála Istennek semmi nem volt.
Szia!
Nekem mindhárom terhességem alatt volt. Több intimbetétet használtam, mint nem terhesen... Véreztem, ha tüsszentettem, ha emeltem, ha hirtelen ültem fel, stb. Az elsőnél nem tudom mi lett vele. Fel nem szívódott, de a szülés után már nem volt ott. A második terhességnél le is kellett vágni, mert egyszer csak azt vettem észre, hogy lóg belőlem egy kb 1,5 cm-es valami. Rohantam a dokihoz és már rémeket láttam, hogy ez biztos tragédiával fog végződni. Mint kiderült, egy különösen makacs nem engedte záródni a méhszájat és erőteljesen növekedésnek indult. A doki végül a fertőzésveszély miatt lecsípte (26 hetes voltam) és szövettani vizsgálatra küldte. Szerencsére negatív eredménye lett, a méhszáj meg be tudott záródni.
A harmadik terhességemnél a kicsivel együtt megszületett. A szülésznő "bemutatta" nekem, mert mindhárom alkalommal nála szültem és tudta, hogy mennyi idegeskedést okozott. Méretes darab volt, de legalább a vérezgetésen túl nem csinált galibát. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!