Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen anyákról?

Mit gondoltok az ilyen anyákról?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van egy egyedi stílusa mondjuk rocker,akkor mért ,,várja el"a többség hogy változtasson a stílusán,hogy anyukásabb legyen? Mit gondoltok az ilyen anyáról? Szerintetek is ,,gáz"?

2022. máj. 3. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélkezem. Mindenki úgy öltözzön, ahogy neki kényelmes, ahogy jól érzi magát. 40 éves nő vagyok, mégis Minnie egeres cuccokat hordok és house zenét hallgatok. Ettől nem érzem magam rossz anyának.
2022. máj. 3. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Amíg ízléses keretek közt van, szerintem senkit nem zavar sem a haj, sem a tetkó.

Mondjuk mikor kilógó picsával, melltartó szerű valamiben tolja a babakocsit valaki, attól felfordul a gyomrom

2022. máj. 3. 16:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Dehogy gàz, sőt!
2022. máj. 3. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a nagyfiam született, még tarajam volt 😀 Mondjuk én kaptam elég sok beszólást, de nem érdekelt különösebben.

Mostanra teljesen hétköznapi hajam van, hétköznapi ruhákat hordok, egyszerűen csak azért, mert eltelt 14 év, változott az izlesem. De ha valami megtetszik, gondolkodás nélkül felveszem akkor is, ha mások szerint nekem az nem "való".

2022. máj. 3. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!