Ha valakinek van egy egyedi stílusa mondjuk rocker,akkor mért ,,várja el"a többség hogy változtasson a stílusán,hogy anyukásabb legyen? Mit gondoltok az ilyen anyáról? Szerintetek is ,,gáz"?
Szerintem meg inkább menő. Bírom azokat akik nem allnak be a sorba és mernek különcek lenni.
2022. máj. 3. 12:33
2/14 anonim válasza:
Nem , nem tartom gáznak
Annál inkább gáz ez a mérhetetlen ítélkezés a mai világban
2022. máj. 3. 12:33
3/14 anonim válasza:
Nem a külső a lényeg és nem is az, hogy milyen zenét hallgat, milyen filmet szeret, stb. Hanem az, hogy miként neveli a gyerekét. Törődik e vele, játszik e vele, szereti e egyáltalán.
2022. máj. 3. 12:39
4/14 anonim válasza:
Miért lenne gáz?És milyen végy "rendes"anyuka?Otthonában főzi otthon a főzeléket,sohasem szórakozik,és egy percre sem hagyja másra a gyerekeket?Nekem pl van tetoválásom,meg 5 gyönyörű,okos gyerekem.Akkor én nem lennék jó anyjuk?Vagy Gizike a sarokról,ha a metált szereti hallgatni, akkor nem szeretheti,és láthatja el jól a gyerekeit,mert mást szeret hallgatni,mint a szomszéd?
2022. máj. 3. 12:49
5/14 anonim válasza:
Ki várja el? Engem nem zavar, sőt nekem sokkal szimpibb, ha mert vállalni önmagát valaki, tök mindegy, hogy anyuka-e vagy nem.
2022. máj. 3. 12:54
6/14 anonim válasza:
A gáz te vagy. Az anyaság egy szerep. Nehogy már megszűnjek saját magam lenni, mert szerinted az anyáknak slamposan, melegítőben, zsíros pistikefrizurával kell megjelenni, és nem hallgatni rockot, metált.
Ugyanígy az is anya, aki sminkel, szereti a feszes farmert, netán magassarkút. De ezerféle nő létezik.
Akik ilyen kérdéseket tesznek fel, azok inkább irigyek, nem lehetnek önmaguk, mert "mitszólafalunépe".
2022. máj. 3. 13:03
7/14 A kérdező kommentje:
A kérdést azért irtam mert kismamaként megkaptam már többször hogy nézek ki anyukásabban,ne legyek feketében.
2022. máj. 3. 13:07
8/14 anonim válasza:
27 éves vagyok. 7 éves a fiam. Terhes vagyok a 2.al.
Rozsaszin a hajam, az egész testem tetoválva. Mivel az alakom is elég jó, nem takargatom (mondjuk nem is mutogatom kifejezetten).
Én folyamat azt kapom, milyen vagány anya vagyok
2022. máj. 3. 13:29
9/14 anonim válasza:
Sajnálom kérdező, hogy ezzel piszkálnak. Nekem is kicsit erősebb az öltözködésem, hajviseletem, mint más anyukáknak, de mindenki nagyon barátságos velem. A stílusomat szóba sem hozza senki.
2022. máj. 3. 13:47
10/14 anonim válasza:
Jajj ez a fene nagy barátkozás, senkit se érdekel dolog addig működik míg nincs kifejezetten jó alakod..
Ducin pl lehetsz akarmilyen ruhában, tetovalva stb te leszel a vagány anyuka
De amint magas vagy, S merettel, hosszú lábakkal és passzos farmerben, rövidnadragban, kiengedett derékig érő hajjal, sminkben stb jarsz, onnantól te leszel a uristen hogy néz ki anyuka.. Mert pl a kedves ferjek is forgolodnak utánad. Egyből nem leszel szimpatikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!