A Hanna tényleg ennyire tucat illetve elcsépelt név lenne manapság?
Figyelt kérdés
Nagyon meglepődtem, hogy itt a gyakorin sokszor olvasom a Hanna névről véleményeket és sokszor látom, hogy tucat név emiatt nem adná meg elcsépelt stb...meg mit jelent az, hogy elcsépelve? Pedig én alig hallottam ezt a nevet, és nem vagyok még idős, általános iskolában is 1 Hanna ismerősöm volt aki osztálytársam volt alsóban, utána egyik iskolámban se volt Hanna osztálytársam sőt bárhol voltam közösségben se igazán hallottam. Bár lehet pont én vagyok aki kifogja, hogy nem hall bizonyos neveket ami tucat.:D Régen mikor általános sulis voltam és ugye volt a Hanna osztálytársam akkor igen ritka volt és szépnek számított. Egy tucat név örökre az marad vagy felváltják mások és lesz amikor ismét ritka lesz? Mi a véleményed a Hanna névről? Nekem ez a kedvencem, bármennyire tucat és sokak által nem kedvelt, örökre kedvenc marad.2022. máj. 3. 11:52
11/12 anonim válasza:
Valóban nagyon gyakori név, több ismerősöm lánya is Hanna lett az elmúlt nyolc évben, ettől függetlenül egy teljesen vállalható és jó név.
12/12 anonim válasza:
Tudomásom szerint a Hanna név vallási jelentöséggel bír. Az Aurélia jobb. (nem szebb, jobb !)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!