Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ricinusolajat lehet adni 3...

Ricinusolajat lehet adni 3 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyit?
2022. máj. 1. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hashajtóként? inkább ne. minden más megoldást próbáltál már?
2022. máj. 1. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Hát ja, pont ricinussal kezdeni...

Glicerines kúp.

2022. máj. 1. 14:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Sehol sem írtam, hogy azzal kezdtem. Már mindent kipróbáltunk. Laevolac szirup, meleg tej stb.
2022. máj. 1. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A tej sok gyereknek fogja pont. Gyümölcsöket, zöldségeket eszik? Rost rendben? Eleget iszik? Ha semmi sem segít és már szenved akkor is kúpot adnék inkább.
2022. máj. 1. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Glicerines kúp??????

Mert az garantáltan meghozza a székletet,és nem szokik hozzá.

2022. máj. 1. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:

LaxaClean miniklizmat gyerekeknek.Ha 5 napnál tovább nincs széklet akkor még kórház, pezsgőkúp vagy beontes sajnos.Nem írtad hány napja nincs szeklete,de felülről pár nap után már nem érdemes lazítani próbálni,mert alul van besulve és nem jut el a száraz szekletig a nedvesség.

Ez amit írtam talán a leghumanusabb megoldás, mindenféle kúp meg ilyesmik helyett.Utana ha sikerül neki figyelj a rostdus kajara és a sok folyadékra.

2022. máj. 1. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!