Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor adtatok először sós,...

Mikor adtatok először sós, baconos pufit, pukit?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

"Én sem alltam neki köpködni senkire, mert nem ad."

Mondjuk fura lenne azért köpködni valakire, mert nem ad kukit egy 7 hónaposnak 🤣

2022. ápr. 30. 17:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért mi baja lesz ha 7 hosan kapja?🤦
2022. ápr. 30. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:

10!

Akkor veregesd meg a vállad, hogy te ilyen fsza anya vagy. Ha egyaltalan anya vagy...

Pont hidegen hagy, hogy teged ez felháborít, hidd el nyugodtan fogok aludni az éjszaka igy is.

De csak hogy nyugodt legyen a lelki vilagod elmondom, hogy atlag alatti súlya van jgy is a gyerekemnek. Mellette van egy 3 éves fiam, aki szintén 7 honaposan kapott már ilyet, lass csodát, nem gurul.

Meg ha táblás milkával etetném sem lenne jogod ítelkezni, nem hogy egy ilyen puffasztott szar miatt...

Ja és ha milkával is tömném sem gurulna egyik sem.

En vagyok a 165cm-emhez 60kg, férjem a 180cm-ehez 75-80kg... és mi esszük a milkát,...

nem hiszem, hogy a gyerekeink majd gurulnak.

Szép estét, remelem reggelre kialszod a fusztráltságod 😘

2022. ápr. 30. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:

"Meg ha táblás milkával etetném sem lenne jogod ítelkezni, nem hogy egy ilyen puffasztott szar miatt..."

Mindenkinek joga van ítélkezni vagy azt gondolni, amit gondol :O

2022. ápr. 30. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!