Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor adtatok először sós,...

Mikor adtatok először sós, baconos pufit, pukit?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 12:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
~1,5 éves korában kapott először, a játszótéren tarhált egy anyukától. Csak simán sósat, baconos meg pizzás meg hasonló ízesítésben még nem kapott. De ha megyünk valahova kirándulni, akkor azért szoktam vinni magammal most már én is. 2 éves lesz nemsokára.
2022. ápr. 30. 12:19
 2/14 anonim ***** válasza:
49%
7 hónapos a lányom,kb 2 hete kapja a sima sósat.
2022. ápr. 30. 12:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Uh, nálunk a baconos nagy kedvenc. Nem is tudom, talán valamikor 1 és 1,5 éves kora között kapott kukit először mindkettő.
2022. ápr. 30. 13:59
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
1 évesen kapott először ilyesmit, szóval nemrég. De egyébként nem kap nasit, se dörmit, krémtúrót, se társait, annyi, hogy ha itthon sütünk sütit, abból ehet természetesen. A kukit is kapta igazából, nem vettünk azóta.
2022. ápr. 30. 14:03
 5/14 A kérdező kommentje:

7 hosan??

Komoly vagy.

2022. ápr. 30. 14:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Benn vagyok egy csoportban, ahol a lanyommal egyidős babák anyukái vannak csak. Tehát minden gyerek 7 hós.

Rengetegen adjuk mar nekik 🤷‍♀️

2#

2022. ápr. 30. 14:49
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
1 éves kortól kb mindent megkóstol, amit mi eszünk.
2022. ápr. 30. 15:49
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

"Rengetegen adjuk mar nekik 🤷‍♀️"

Én ezzel nem dicsekednék :/

Aztán csodálkozunk, hogy ennyi kövér, édességzabáló, egészségtelenül evő beteges gyerek van...

Nem vagyok a totális tiltás híve, de 7 hónapos babáknak minek kukit meg ilyesmi, te jó ég....:/

Volt itt múltkor egy vita, mert anyuka nem adott húst a gyereknek, azon ki tudnak akadni, ée akkor közben átlag anyuka 6-7 hósan már rendszeresen sós kukit tol a gyereknek, miközben az még a normális ételekkel is csak ismerkedik....

2022. ápr. 30. 16:16
 9/14 anonim ***** válasza:
57%

8!

Nem vagyunk egyformák... en igy nevelem/etetem, te ugy.

Én sem alltam neki köpködni senkire, mert nem ad...

Én meg büszke vagyok rá, hogy mennyi mindent eszik a gyerekem. Pont.

Csak sajnálni tudom egyébként az ilyeneket, mint te, hogy ebben éled ki magad, hogy beszólogatsz... 👏

6#

2022. ápr. 30. 16:31
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

"Csak sajnálni tudom egyébként az ilyeneket, mint te, hogy ebben éled ki magad, hogy beszólogatsz... 👏"

Nem ebben élem ki magam, szimplán felháborít, hogy emberek ennyire érdektelenek a saját gyerekük egézsségével szemben, megszülöd, de arra már nem vállalsz felelősséget, hogy normális étkezési szokásokat alakíts ki, dehát mondom, a magyar gyerekek felé kövér, csodálkozunk ezen, mikor 7 hónaposan arra büszke az anyjuk, hogy kukival eteti..?

Én csak azt nem értem, minek vállaltok gyereket, ha nem szeretitek annyira, hogy fontos legyen nektek az egészsége és hogy normálisan etessétek..? Kell a Facebookon mutogatni vagy mi?

Én az ilyen gyereket sajnálom, belőlük lesznek a csúfolt, dagi beteges gyerekek, mert az ilyeneket etetik így a szülei később is... Több ilyen kövér gyerekes kérdésnél olvastam, mennyien haragudnak a szüleikre, mert rossz étkezési szokásokat alakítottak ki, lehet, a te gyereked is itt panaszkodik majd 20 év múlva, akkor is büszke leszek?

Durva ez a közöny, érdektelenség, ez a nemtörődömség, ahogy a gyerekeitekhez álltok 😔

2022. ápr. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!