Gyerekülést első ülésre bekötni mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Nem hordozót, hanem rendes gyerekülést menetiránnyal szemben. És ott utaztatni egy 3 évest. Tudom, hogy a kresz nem tiltja. De mennyivel veszélyesebb pl egy balesetnél, mintha hátul ülne? Vagy teljesen mindegy?2022. ápr. 30. 10:02
11/16 anonim válasza:
És úgy hogy előre néz?Mondom,én tényleg nem tudom.Amíg pici volt és nagyon ritkán ketresben kellett mennünk valahová,akkor raktam előre,de menetiránynak háttal.Ő csak hátul ül,most már ,ha ketten megyünk is.Két éves.
12/16 anonim válasza:
1es, hülyeséget ne beszélj! Akkor kell kikapcsolni a légzsákot, ha a babahordozót, amit ugye menetiránnyal háttal kell bekötni, teszed az első ülésre, mivel egy esetleges ütközésnél a bekapcsolt légzsák az ülésbe paszirozza a szerencsétlen csecsemőt. Viszont ha előrenéző gyerekülésben ül egy már nagyobb gyerek (vagyis nem csecsemő), akkor ott már kell a légzsák!
13/16 anonim válasza:
#12 es😅😅😅Bagoly mondja verébnek.Ha nem tudsz valamit mit okoskodsz?Ha a menetiránnyal szemben van egy kis gyerek ,kinyilik a légzsák,meg is fullad.🤦Olvass már utánna mielőtt okosnak hiszed magad.Nem az egyes voltam.
14/16 anonim válasza:
#13-as, légyszíves te olvass utána, mert nincs igazad.
15/16 anonim válasza:
13as, ez akkor igaz, amit mondasz, ha gyerekülés és ülésmagasító nélkül ültetünk előre 150 cm alatti gyereket. És ott se a belefulladás a veszélyes, hanem mivel alacsonyabb, ezért máshova esik neki, ezért sérülésveszélyes. Ha biztonsági övvel rögzített méreteinek megfelelő gyerekülésben, természetesen menetiránnyal szembena ül akkor érdemes bekapcsolni a légzsákot.
16/16 anonim válasza:
Ha rendesen bekötöd hogy ne lötyögjön akkor nem lehet gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!