Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekülést első ülésre...

Gyerekülést első ülésre bekötni mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Nem hordozót, hanem rendes gyerekülést menetiránnyal szemben. És ott utaztatni egy 3 évest. Tudom, hogy a kresz nem tiltja. De mennyivel veszélyesebb pl egy balesetnél, mintha hátul ülne? Vagy teljesen mindegy?
2022. ápr. 30. 10:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És úgy hogy előre néz?Mondom,én tényleg nem tudom.Amíg pici volt és nagyon ritkán ketresben kellett mennünk valahová,akkor raktam előre,de menetiránynak háttal.Ő csak hátul ül,most már ,ha ketten megyünk is.Két éves.
2022. ápr. 30. 22:40
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
1es, hülyeséget ne beszélj! Akkor kell kikapcsolni a légzsákot, ha a babahordozót, amit ugye menetiránnyal háttal kell bekötni, teszed az első ülésre, mivel egy esetleges ütközésnél a bekapcsolt légzsák az ülésbe paszirozza a szerencsétlen csecsemőt. Viszont ha előrenéző gyerekülésben ül egy már nagyobb gyerek (vagyis nem csecsemő), akkor ott már kell a légzsák!
2022. ápr. 30. 23:45
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
#12 es😅😅😅Bagoly mondja verébnek.Ha nem tudsz valamit mit okoskodsz?Ha a menetiránnyal szemben van egy kis gyerek ,kinyilik a légzsák,meg is fullad.🤦Olvass már utánna mielőtt okosnak hiszed magad.Nem az egyes voltam.
2022. máj. 1. 07:58
 14/16 anonim ***** válasza:
#13-as, légyszíves te olvass utána, mert nincs igazad.
2022. máj. 1. 09:27
 15/16 anonim ***** válasza:
13as, ez akkor igaz, amit mondasz, ha gyerekülés és ülésmagasító nélkül ültetünk előre 150 cm alatti gyereket. És ott se a belefulladás a veszélyes, hanem mivel alacsonyabb, ezért máshova esik neki, ezért sérülésveszélyes. Ha biztonsági övvel rögzített méreteinek megfelelő gyerekülésben, természetesen menetiránnyal szembena ül akkor érdemes bekapcsolni a légzsákot.
2022. máj. 1. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha rendesen bekötöd hogy ne lötyögjön akkor nem lehet gond:)
2022. máj. 6. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!