A Luca név miért nem népszerű itt?
Figyelt kérdés
Többször láttam, hogy elszörnyülködtek a Lucán pedig szerintem teljesen vállalható név, nekem legalább is nem tűnik "gyerekesnek". A Dorka meg Hajnalka jobban gyerekes kategória, de ez nem. Szeretem a rövid neveket, nekem mondjuk a Lujza az ami nagyon nem jön be valahogy. Jóban Rosszban-ban is van Luca, ott teljesen illik a karakterhez, ahogy hallom sosem szörnyülködtem rajta. Csupán érdekelne, hogy akinek nem tetszik a Luca név annak miért nem? Néha rossz olvasni amiket írnak róla. Nem vagyok Luca, csak kíváncsi vagyok mert nekem teljesen oké név :D.2022. ápr. 29. 20:30
11/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya, pedig nem is ismerek Lucákat, nem fűz hozzá rossz élmény sem, egyszerűen csúnya, rossz hangzású, nőietlen. Nem tudok egy szép, pláne szexi nőt Lucaként elképzelni.
12/12 anonim válasza:
Annyira komolytalan a hangzása. Persze a Minna és társai gagyi nevektől jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!