Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Luca név miért nem népszerű...

A Luca név miért nem népszerű itt?

Figyelt kérdés
Többször láttam, hogy elszörnyülködtek a Lucán pedig szerintem teljesen vállalható név, nekem legalább is nem tűnik "gyerekesnek". A Dorka meg Hajnalka jobban gyerekes kategória, de ez nem. Szeretem a rövid neveket, nekem mondjuk a Lujza az ami nagyon nem jön be valahogy. Jóban Rosszban-ban is van Luca, ott teljesen illik a karakterhez, ahogy hallom sosem szörnyülködtem rajta. Csupán érdekelne, hogy akinek nem tetszik a Luca név annak miért nem? Néha rossz olvasni amiket írnak róla. Nem vagyok Luca, csak kíváncsi vagyok mert nekem teljesen oké név :D.

2022. ápr. 29. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csúnya, pedig nem is ismerek Lucákat, nem fűz hozzá rossz élmény sem, egyszerűen csúnya, rossz hangzású, nőietlen. Nem tudok egy szép, pláne szexi nőt Lucaként elképzelni.
2022. máj. 3. 01:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Annyira komolytalan a hangzása. Persze a Minna és társai gagyi nevektől jobb.
2022. máj. 17. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!