Hol hirdethetném még az ikerbabakocsinkat? Teszen, vaterán babaszobán fent van, nem drága de mégsem megy el.
Szerintem szép állapotú, ha lennének ikreim megvenném:) 40ért? Viccelsz, ez simán jó:)
Védőnőnél hirdetni esetleg?
Hát igen oda is kiteszem, de ezen a környéken nem igazán tehetősek az emberek, szóval szerintem kb. az lenne amit írt egy előző kedves hozzászóló, hogy max.15-20 ért menne el...
Dehát marha drága volt és tényleg alig lett használva...Én se értem mert ezek az ikerkocsik amiknek többféleképp feltehető az ülés (Abc van ilyen meg Peg Perego talán még ezen a BBC-n kívül) sokkal drágábbak még használtan is 80-100-ba biztos kerülnek..
Szóval nem értem...Gondolom akkor hogy újonnan veszik meg a kocsit, csakhát tényleg marha drágák.
Na mindegy, köszönöm a hozzászólásokat.
Szia!Én is ikres vagyok,ugyanazzal a szemlélettel rendelkezek,mint te..Annak idején én is használtan vettem a kocsinkat,45 -ért,a vaterán,szinte új volt.Most már nem használjuk,de ahogy nézegettem ,sztem én sem fogom tudni eladni,ha keveset adnak érte,akkor pedig úgy vok vele,h inkább álljon ott,enni nem kér..Ezért sem vettem új kocsit,vigyázol rá,keveset használod,mégsem lehet úgy eladni,hogy igazán megérje.Ahogy hallom a mostani ikres anyukáktól,nem vesznek használtat(úgy látszik most minden ikerpár jómódú családba születik),hanem méregdrága szuperkocsit vesz.
Én az expresszen minden cuccomat nagyon jó áron tudtam eladni.Esetleg még megpróbálhatod kórházakba kitenni,sok ikres kismama hónapokat fekszik ott,hátha megakad vmelyiküknek a szeme rajta.
Sziasztok.Köszi az ötleteket. Nem hordozók, hanem ülések amúgy. Ezekhez kifejezetten ez az esővédő volt való. Hát igen, nekem is ez a meglátásom amúgy h újat vesznek.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!