Mi volt az a legextrémebb név, amiről valaha is hallottál, hogy gyermeknek adtak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 14:36
31/45 anonim válasza:
Nataniel - Akit a roma anyja Nétönnek hívatott. Még csak azt sem tudta, hogyan kell magyarosan kiejteni a gyereke nevét. Gondolom, nem engedélyezték, amikor szült, ezért beírták ezt a nevet a gyereknek.
32/45 anonim válasza:
Leander 50 éves magyar férfi neve, és Lendinek becézik.
33/45 anonim válasza:
Én ismerek 2006-ban és 2012-ben született Júliát is. Az nem annyira "öreglány" név.
35/45 anonim válasza:
#24 Magyarországon az Anália nem adható, az Orália sajnos igen.
Nekem amik durvák: Manó (hogy lehet felnőtt férfiként ezzel a névvel élni) és Kandida (értem, hogy a szépirodalmi alak női párja, de basszus, hüvelygomba...)
36/45 anonim válasza:
Nem az a kérdés, szerinted mi a leggázabb név a listán, hanem hogy mi volt a legrosszabb, amit viselt is valaki.
37/45 anonim válasza:
#35 A sajnos szócskát erős túlzásnak érzem az Orália esetében. A név az Aurélia alakváltozata és meglehetősen régi múltra tekint vissza, nem az utóbbi évek idióta hóbortjai következtében került engedélyezésre. Amikor engedélyezték, a magyar társadalom erkölcsi, szellemi és intelligenciabeli színvonala jóval magasabb volt, mint manapság, így fel sem merült sem a kérvényezőkben, sem a döntéshozókban, hogy a későbbiekben hátránya származhat ebből a névből a viselőjének. Nyilvánvaló, hogy ma már nem adnának neki zöld utat.
38/45 anonim válasza:
#36 Én amiket írtam, olyat ismertem is. Manót konkrétan kettőt is. És pár éve született egy Kandida a távoli ismeretségi körömben. Nyilván vannak ezeknél durvább nevek, de olyanokat nem ismerek.
39/45 anonim válasza:
Fradika - tévében hallottam, hogy fradista apuka adta ezt a nevet a lányának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!