Ehhez már nem nagy egy 13 éves?
A 13 éves húgom (féltestvérem) ezt kapta a nagyanyjától a 13. születésnapjára:
Mit gondoltok erről?
Nyílván megbecsüli, én annyira nem ismerem a nagyanyját, de amikor nagyritkán beszélünk pár szót, szerintem nagyon kedves, meg aranyos.
Nem bántani akarom, csak kíváncsi vagyok arra, hogy mások mit gondolnak ilyen ajándékról 13 évesnek.
15.- A lány hetente jár a nagymamájához az apjával, illetve iskolai szünetekben több napot is eltölt nála, nyáron többet. Ebből gondolom, hogy ismeri, bár nem tudom, hogy mikről szoktak beszélgetni.
A lány a dobozt éppen kibontotta, de nem öltöztette fel egyetlen alkalommal sem a babát.
Nem hallottam vissza, hogy nem tetszik neki, ennek hangot nem adott, de látom rajta, hogy nem ez volt a fő kívánsága.
Nem ez volt az első alkalom, hogy olyan dolgot kapott tőle, amit már kinőtt.
Nálunk családon belül felmerült már a téma, arra jutottunk, hogy a nagyanyja szemében még kisgyerek.
Hát én 11 éves koromig játszottam a Barbie babával. 13 évesen csináltattam köldök piercinget ami azóta is megvan. Persze anyukám eljött velem akkor, szóval szülői engedéllyel. Mivel már pasiztam, nem hiszem, hogy ez lett volna életem ajándéka :)
Viszont emlékbe megtartottam volna biztosan, hogy a mamámtól kaptam. Sajnos ebben nem volt részem, mert előtte való évben elment közülünk 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!