Ehhez már nem nagy egy 13 éves?
A 13 éves húgom (féltestvérem) ezt kapta a nagyanyjától a 13. születésnapjára:
Mit gondoltok erről?
Nyílván megbecsüli, én annyira nem ismerem a nagyanyját, de amikor nagyritkán beszélünk pár szót, szerintem nagyon kedves, meg aranyos.
Nem bántani akarom, csak kíváncsi vagyok arra, hogy mások mit gondolnak ilyen ajándékról 13 évesnek.
Nekem a mostohahúgom kapott anno pont 13 évesen Barbiet a nagymamájától, szegényt halálra szekáltam vele. (egyidősek vagyunk)
Egyikőnk sem játszott már babákkal, ő sem értette miért kapta, de feltette a polcra, mert a szeretett nagyitól volt.
És ennek már 16 éve. Anyukám még babázott 14 évesen, mi már 11 évesen sem igazán, azóta meg fogalmam sincs hol húzódik ez a határ, de szerintem egyre inkább csökken. Mama még a saját gyerekkorával gondolkodik szerintem.
Csodálom, hogy még senki nem írta ide, hogy manapság egy 13éves lánynak már vibrátort szoktak venni. :-DDD
Viccvót, de sajnos tényleg ritka a babázós tizenéves....
Kérdező, én se bántani akarlak, de mit számít, hogy MÁSOK mit gondolnak erről az ajándékról?
Olvastad itt is: van, aki még barbizott ennyi idősen, mások már rég nem.
Van arról információd, hogy a nagymama mennyire ismeri az unokáját? Hogy esetleg pontosan tudja, hogy az a lány még barbizik és örült ennek az ajándéknak? Visszahallottál valamit arról, hogy a lánynak nem tetszett az ajándék?
Ha nem, akkor az egész merő képzelgés. Teljesen érdektelen, hogy az 1-14. válaszolóknak mennyire tetszett volna. Az számít, hogy annak a konkrét lánynak tetszett-e.
Én 24 évesen egy orvosi vizsgálat után egy plüsst választhattam ajándékba. A plüss a mai napig megvan, nagy becsben volt mindig tartva, a gyerekeim is szívesen játszanak vele. Rossz ajándék volt a klinika részéről akkor ez? Nem, nagyon is jó ajándék volt.
"Férjem járt ugyanígy, kapott 14 évesen egy plüsst a nagyszülőktől. Ő akkor már csajozott, csakhogy értsük, mennyire nagy már egy 13 éves is egy ilyesmihez. "
Csak szólok, hogy felnőttek is szoktak egymásnak pluszt ajándékozni.
Hová lett a kérdező?
Azt nem árulta el, hogy a kislány mit szólt az ajándékhoz!
A húgommal, aki 25 éves, nemrég voltunk játékboltban. Csak úgy, körbenéztünk. Nekünk nem voltak menő játékaink, barbi is csak 1-2, szóval megnéztük mi a mai kínálat. Meglátott egy barbit hintóval, valami goth hercegnő fekete lóval, szóval nagyon menőn nézett ki. Azt mondta, 25 évesen, hogy az neki kell. Nyilván nem játszani, csak kitenni a polcra, mert annyira jól néz ki, pedig sose volt nagy barbis. Esküszöm ha nem került volna 16 ezerbe akciósan, megvettem volna neki szülinapjára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!