Kíváncsi lennék mit éreznek azok az anyák akik a kicsi gyereküket szépségversenyen indítják? Miért? Mire jó ez? Aztán persze tele az fb h át lettek bszva. Hát inkább nem mondok semmit.
De komolyan kíváncsi vagyok. Míg más fb-re se tesz ki képet, ezek az anyák konkrétan közszemlére teszik a gyereket.
Meg vannak ezek a legcukibb mosoly és társai versenyek. Ott is konkrétan engedélyt ad h osszák és felhasználják a gyerek képét
Mert néhányan ilyenek. Nem gondolnak bele. Vagy olyan nyeremény van, amit meg szeretne nyerni.
Alapjában véve én ellene vagyok. Nem is szavazok, ha épp arra kérnek. Nyilván előny, ha valaki arányos, szép az életben, de ne azt versenyeztessük. Semmit sem tesz hozzá, pláne egy kisgyermek. Később ha valami tehetségben kell, az más. De önmagában egy szépségverseny gyerekeknek... Hát, inkább maradjunk annyiban, hogy az én gyerekeim nekem a legszebbek, így nem szükséges erről nekem visszajelzés
2022. ápr. 21. 07:13
2/11 anonim válasza:
Van az a mondás: Nagy az Isten állatkertje :)
2022. ápr. 21. 07:21
3/11 anonim válasza:
Szükségük van megerősítésre, hogy milyen szép q gyerekük. Nézz be egy kb akármilyen tematikájú Facebook csoportba. 99%, hogy lesz egy poszt, amiben gyerek szerepel. Főzős csoportban fogja a tányért, szobanövényeknel épp csak olyan kép volt, ahol a gyerek is rajta van, női csevegőben kb bármilyen ok megfelel, hogy a gyerekről kép legyen kint.
2022. ápr. 21. 07:38
4/11 anonim válasza:
Miért csinál bármit egy szülő? Miért íratja be néptáncra? Minek indul rajzversenyen? Miért kell eljátszaniuk egy színdarabot oviban?
Hogy a gyereket szoktassák a társas és kompetitív eseményekhez.
2022. ápr. 21. 08:14
5/11 anonim válasza:
Engem a hideg is kiráz, főleg ha megnézel egy amerikai műsort.
Ott a legtöbb tankaranka saját álmát akarja megvalósítani a gyerekében, más pedig a pénz miatt csinálja.
Persze mindegyik hajtogatja, hogy a gyerek miatt csinálja, hisz úgy szereti.. Aztán minő meglepi ha a műsorba bekerül, hogy a gyerek hajnalok hajnalán hulla fáradt, nyűgös, rohadtul semmi kedve mindenhez..
Számomra undorító és abnormális mikor a kisgyereknek festik a haját, barnítózzák, szőrtelenitik, a 20kg vakolatról ne is beszéljünk ect. Gusztustalan mikor egy szülő kizsákmányolja a saját gyerekét vagy a saját álmát erőszakolja rá.
2022. ápr. 21. 08:15
6/11 A kérdező kommentje:
4 Jobbik esetben a szülő csak olyan tevékenységre hordja a gyereket amit az szeret. És igen én azt sem értem aki akarata ellenére 20 szakkörre hordja a gyereket. Én nem fogok semi ilyet ráelröltetni. De ha már..... Ezekből legalább tanul is valamit. A szépségversenyből mit tanul?
2022. ápr. 21. 08:48
7/11 anonim válasza:
Leírtam. A szereplést, a tömeget, az eseményt, a versenyt. Ha nem akarod megérteni, az a te bajod. Nem kötelező részt venni semmin, de ne ugass bele mások életébe se.
2022. ápr. 21. 09:08
8/11 anonim válasza:
4-7-es: a szépségversenyen a gyereked TESTÉT teszed közszemlére. Büntetni kéne (neked meg valami érzékenyítő tanfolyamra beiratkozni, ha nem látod a különbséget a néptánc, a rajzolás és a szépségverseny között...). Arról nem beszélve, hogy a tánc, rajzolás stb. ALKOTÓ tevékenység, amiben a gyerek - ideális esetben - kiteljesedik, élvezi, stb. A szépségverseny olyasmit hangsúlyoz ki, ami egyrészt nem az érdeme, másrészt részéről semmiféle aktív hozzájárulást nem igényel. Nincs olyan aspektusa, ami ne lenne káros. De a legrosszabb az benne, hogy a szülő visszaél a gyereke testével és hogy még nem érti, mivel jár a szépségversenyen való részvétel.
2022. ápr. 21. 11:03
9/11 anonim válasza:
Én inkább azért tartom hülyeségnek ezeket a versenyeket, mert csak arról szól, hogy ki tudott több embernek szólni, hogy szavazzon már.
2022. ápr. 21. 11:04
10/11 anonim válasza:
Szóval a szépség kiemelése már elítélendő, mert a hozzád hasonló beteg emberek ebben már testi kizsákmányolást látnak. Fordulj pszichiáterhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!