Mit gondoltok ezekről a lány nevekről?
Petra: átlagos név, nem tetszenek a becenevei
Eszter: rossz asszociációim vannak vele, egyébként nem gáz név, nagy előnye, hogy nemzetközi
Lívia: szép, komoly név, de kislánynak "Livi" változatban szerintem passzol. Olíviaként jobban tetszik, de így is jól cseng a fülemnek
Flóra: itt is a normális becenevek hiánya zavar, a név teljes formájában, így, ahogy van, tetszik
Dorina: ilyen cicababa szerű lányok jutnak róla eszembe, ami másnak nem biztos, hogy baj, viszont én nagyon nem ez a fajta nő vagyok. Dóri vagy Dorka módon becézném, így aranyos
Luca: édes név, itt is az a baj, hogy csak Lucának tudném hívni anélkül, hogy fülrákot kapjak. Nem szeretném, ha bárki Lucácska, Lucus, Lucimuci és ilyen förmedvényekkel illesse a lányom, csak azért, mert "a gyereket muszáj becézni"
Összességében a Lívia, Flóra nevek azok, amiket talán adnék, a többieket nem, de egyik nevet sem tartom vállalhatatlanul gáznak.
:) # 12-esnek. :)
Lívia pl lehet Lia is,
Flóra pl lehet Florita, akár Flor, én egy Flórát ismerek , őt nagyon ritkán a szülei Florcsizzák, de általában végig kimondják, hogy Flóra, és szerintem úgy jó, szerintem ez amúgy olyan név, amit kell feltétlenül becézni. :):):) Amúgy pl a Líviát se kell feltétlenül, mondjuk hosszú, úgyhogy lehet célszerű. :):)
Dorina:Én ezt nem becézném, szerintem ez így jó, ahogy van, Dóriként nem tetszene; Dorka viszont amúgy jó.
Luca - A 200elsőrandiban Lucó volt a csajszi beceneve, és asszem pl a Lucust utállta.
#9. válaszoló voltam újra. :):)
Lívia - az "ív" miatt nem tetszik, "ívik" mint a hal...
Flóra - bélflóra
Luca - p.uca/sajnos férfi név...
a többi jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!