Miért használt ruhát veszel a gyerekednek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 16:18
11/13 anonim válasza:
Az 5ös válaszra reagálva,szerintem már nem. Felnott es gyerek ruhánál is azt tapasztaltam, hogy a kik,pepco,sinsay,gate ruhák olcsóbbsk vagy közel azonos áruak mint pl.a háda.
12/13 anonim válasza:
Amíg otthon voltam velük, addig vettem használt ruhát (is), főleg mert akkor volt időm ezzel foglalkozni. Ki lehetett fogni olyan darabokat, amik nagyon jók, de már nem lehetett őket kapni, pl már bevált fazon, csak nagyobb méretben. Akkoriban én turkálózni is szerettem, kincsvadászat kb, de sajnos már rég nincs erre időm.
13/13 anonim válasza:
Elsősorban anyagi okok miatt, de az hogy használt, nem jelenti azt hogy egyben rossz minőségű is. Nekem is van egy sor second hand ruhám, szeretem őket, nem fakultak ki, jók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!