Adnal használt rágókat a gyerekednek?
Anyukám adott egy csomag játékot, amiben van több jópofa de használt rágókat is. Tudom, hogy egy kisgyerek szinte mindent a szájába vesz, szóval biztos a csörgőt is megcsocsalta. Amúgy semmi gondom a használt dolgokkal, sőt megtisztelesnek érzem, hogy valamit amit valaki a saját gyerekének vett nagy szeretettel odaadja az enyémnek.
Valamiért mégis a rágóka olyan visszás.
Nem vadidegenekrol van szó, hanem anyukám jó baratnojerol.
Nem a többi jateknal nem zavar, én sem tudom miért.
Anyagilag nem okoz gondot szerencsére, hogy megvegyem, nem az arra vonatkozott a kérdés. A szándék jól esik, csak van bennem egy ellenérzés is.
Ami gumi,muanyag azt fertotlenito folyadekkal egyszer fertotlenitettem.mikor megkaptuk.
Ami plussos azt kimostam.
Amugy nem zavart.volt koztuk olyan is amit a nagyoknak vettunk meg 10 es 8 eve.sokat alltak egy dobozban a szekrenyben,agyban mikor hol.
Ahogy irtad is,minden mast is a szajaba vesz.az utcan a botot nem tudod majd megcsak fertotleniteni sem,mielott fel pillanat alatt a szajaba venne.megsem hal bele.
De ha teged zavar,es ezt az erzest nem tudod elengedni,akkor rakd el oket es annyi.nem hiszem,hogy barki azokat a ragokakat keresne mikor latogatoban van.
Rágóka.. tényleg van olyan gyerek aki ezt rágja is, és arra használja amire való ? :D
Nekünk van vagy 5 féle hűthető,gumis,érdes mittudomén de sose kellett neki, ha hideg volt lehűtöttem még inkább nem.
Helyedbe én nem használnám a használtat, veszel egyet újonnan ha tetszik majd a gyerekednek használod és esetleg kifőzöd a többit is ha nem akkor se csodálkozz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!