Csak azért hogy ellenkező nemű gyerekünk is legyen, nem érdemes második gyereket vállalni, ugye?
A párommal mindig is egy gyereket terveztünk, és van is egy csodás 5 éves kisfiunk. Az utóbbi időben néha felmerül, hogy jó lenne még egy baba, de mindig csak úgy, hogy milyen jó lenne egy kislány is a kisfiunk mellé. Ne értsétek félre, imádjuk a fiunkat, nagyon jó fiús szülőnek lenni, de ezt már megtapasztaltuk, nála jobb kisfiunk úgysem lesz, szóval őszintén szólva, ha biztos lenne hogy a második is kisfiú lesz, nem vágnánk bele még egyszer a terhességbe és a kisbabás korszakba, ami egyáltalán nem volt egyszerű.
Viszont emiatt nem érdemes újra elgondolkozni a gyerekvállaláson, jól gondolom? Nem lenne fair a születendő gyerekünkkel szemben, akit biztos akkor is szeretnénk ha végül kisfiú lenne, de mégis másnak vártuk volna.
Nem érdemes.
Nekem 5 fiam van, minden terhességnél biztos voltam benne, hogy a következő baba lány lesz (nem azért, mert lányt akartam, csak úgy éreztem..).
Évekig azzal beszéltem le magam, hogy fiú is lehet a 3.volt mind 2, de valahogy a lányt szerettem volna még.
Végül lett még egy fiúnk, de akkor már nem érdekelt mi lesz csak szülessen meg egészségesen, előtte elvetéltem.
Első fiunk után mi is kislányt szerettünk volna, aztán 2 vetélés, hormonprobléma és máris mindegy volt, hogy milyen nemű, csak legyen... Egyébként végül a 2. is kisfiú lett. :D Sajnálom, hogy már biztos nem lesz lányunk, de azt nem, hogy 2 fiunk van. A családban mindkét oldalról összesen 13 gyerek van, ebből csak 3 lány. Ismerek olyat, ahol 4 fiú született.
Érdekes, mert mikor látok olyan családot, ahol meg 2 kislány van, elmélázok azon, hogy nekik hogy jött ez össze? Persze a biológiai részét értem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!