20-30 évesek! Ti hogy látjátok most a gyerekvállalással kapcsolatos terveiteket? Milyen akadályokba ütköztök?
Figyelt kérdés
Mindenkinek más akadály áll az útjában. Van akinek lenne lehetősége hová gyermeket vállalni (megvan a megfelelő anyagi háttér, biztos munkahely, saját ingatlan), de mondjuk egészségügyi problémákkal küzd. És ennek van az ellenkezője is, aki makkegészséges, de sajnos nincs megfelelő anyagi környezet, esetleg mamahotelben él, netalán több generáció egy panelen, vagy albérletben él, ahová nem vállalhat. Kinek melyik jellemző?2022. ápr. 18. 12:52
11/16 anonim válasza:
Én szívesen szülnék már, de nincs hol laknunk... Albérletben vagyunk, esélyünk sincs normális, saját lakásra, pedig sokat tanultunk és sokat dolgozunk.
12/16 anonim válasza:
7-es, köszi a tapasztalatot :)
Egyébként én is kismama vagyok, de még csak 9 hetes, de remélem én is könnyen veszem majd az akadályt
13/16 anonim válasza:
21 éves vagyok, egy év és végzek az egyetemen, házasok vagyunk, saját ingatlanban élünk. Ősszel kezdünk neki a baba projektnek. Egyedüli félelmem az a nőgyógyászati betegségem.
14/16 anonim válasza:
23 éves vagyok(L). Nekem is és páromnak(29) is jólfizető munkahelye van,saját lakás meg van, minden meg van, kapcsolat is nagyon jó lassan 4 éve.Én már nagyon szeretnék, de páromnál vannak gondok egészségügyileg, vele született probléma miatt, ami miatt valószínüleg lehet, hogy sosem lesz babánk. Adoptálás nem játszana egyikőnknek se..Ő már lemondott róla, hogy saját legyen.. én nem tudok. Nálam minden oké ilyen téren. Ez van. El vagyok keseredve teljesen.
15/16 anonim válasza:
26 leszek, minden feltetel adott, de teljes az eletunk gyerek nelkul, es nem szeretnenk a jovoben sem.
16/16 anonim válasza:
Egészségügy is, elég komoly depresszióm van, így nem tudnék ellátni egy gyereket.
Meg inkább élvezni szeretném az életet. Szabad akarok lenni, azt csinálni amit szeretek, nem egy rabszolga lenni. Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!