Szülés után hogyan változott meg a menstruációs ciklusotok?
Figyelt kérdés
Nekem eddig az ég egy adta világon semmi bajom nem volt. Most az első 2 napban hasznavehetetlen vagyok: fáj a hasam, hányingerem van, étvágytalan vagyok, fura szagokat érzek, szédülök, gyengének érzem magam, egyik pillanatban fázok, másik pillanatban melegem van.2022. ápr. 16. 14:44
1/11 anonim válasza:
Semennyire sem, elötte is mindig 25 napos volt, meg utána is, mindegyik szülés után.
2/11 anonim válasza:
Nekem kicsit rövidült a ciklus: előtte 30 napnál hosszabb ciklusom volt, amiből lett 28 nap. Az erős hasi görcs az első napon sincs már azóta.
3/11 anonim válasza:
Előtte 28-29 napos volt, most 23-24
És 5 napos helyett 3,5 lett, elsô2 nap ömlik belőlem.. utána pedig mini tampon is sok a maradék 1,5-2 napon
4/11 anonim válasza:
Jaj,sajnos sehogy..
2 évig szoptattam, 8 hónapos volt a lányom, mikor megjött a menzeszem.
12 éves koromtól (39 vagyok most) 8 napos a menzeszem,és nagyon erős. Alig bírom ki 1-2 órán át éjszakai betéttel nappal...
Reménykedtem,hogy csökken, de sajnos nem :( 😞...
Tavaly októberben majdnem elvéreztem a munkahelyen...kis híján össze is estem.
5/11 anonim válasza:
Nekem több lett a vér, de már egyáltalán nem fáj, pedig előtte én annyira görcsöltem minden hónapban hogy tictac módjára ettem a fájdalomcsillapítót. Most meg semennyire nem fáj. Elég fura, de nem zavar.
6/11 anonim válasza:
Nekem pont fordítva, rövidebb és gyengébb lett, azóta semmi görcs, alig veszem észre
7/11 anonim válasza:
Nekem is gyengébb lett, viszont a peteérést nagyon megszenvedem azóta.
8/11 anonim válasza:
Nekem a 3. gyerek után iszonyatosan felborult. Össze vissza jön meg. Leginkább 21 és 56 napos ciklusok között bárhogyan,bármikor.
1.5 éves, már megindultam, hogy nézettetek hormont, de mindig hétvégére esik a 3-5 nap között vagy, 4.nap elmúlik.. 🤦♀️
9/11 anonim válasza:
Jóval gyengébb görcsök, kicsit hosszabb PMS.
10/11 anonim válasza:
Ugyanolyan össze-vissza van, mint előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!