Nektek mindig ugyanolyan hosszú a ciklusotok? Pl. Mindig 28 napos vagy többnyire egy azon napon jön meg? Amikor késik, melyik naphoz viszonyítjátok?
Csak a saját átlagos ciklushosszodhoz van értelme viszonyítani.
Terhesség előtt 31-33, átlag 32 napra menstruáltam. Évi egyszer kétszer volt nagyobb kilengés 28 és 36 között. Első gyerek elsőre összejött.
Azóta 30-31, szinte napra pontos, kivéve most, már 33. napon járok. Ebből teszt lesz.
Terhességem előtt 28 napos volt de néha 29. Azzal még nem törődtem, ha 29. napon se jött meg már teszteltem.
Szülés óta 30-32 napos de néha több is. 32 naphoz viszonyítok.
Mindig pontosan 28 napra jött meg fogamzásgátló előtt.
3 hónapig szedtem majd migrénem lett tőle, ezért az orvos megtiltotta a szedését.
Azóta 31 nap az átlag, de nagyon ingadozó 26-37 közötti kilengésekkel...
Bárcsak soha ne szedtem volna be azt a sz..rt. Ez volt 1 éve és még mindig nem állt helyre.
Gyereket jövőre tervezünk. Én úgy gondolom hogy a 28 nap nálam a normális és nem ami most 1 éve van. Én továbbra is ahhoz viszonyítok.
Köszönöm. Nekem az elmúlt 3 hónapban mindig Megjött 28.napra. Elotte volt hogy 26, volt 27 és 29 is.
Akkor én a késést mikortól számolhatnám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!