A luteáris szakasz mindig ugyanolyan hosszú, hány nap?
Figyelt kérdés
25-26 naposak a ciklusaim.Pém a 14 napon volt a luteáris szakaszom eddig 12 napos volt.De ma reggel 22.napra megjött,pénteken kellett volna.Úgy tudtam a luteáris szakasz mindig egyforma hosszú.2010. ápr. 26. 14:40
1/2 anonim válasza:
lehet, h hamarabb volt az ovuláció. rendszeres hőmérőzéssel tudod ezt nyomon követni, vagy van, aki az ovutesztben hisz. egyébként mindenféle körülmények miatt lehet átmeneti ingadozás ebben is, nem vagyunk gépek.
2/2 anonim válasza:
Nekem is változik a hossza. A legrövidebb 10, a leghosszabb 16 nap volt. De legtöbbször 13-15 nap. Azt nem tudom, hogy baj-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!