PCOS-s anyukák! Hogyan alakult a menstruációs ciklusotok szoptatás alatt? Szedtetek metformint vagy szoptatás ideje alatt nem?
13 hónapos koráig cicizett a gyerekem, nem szedtem közben a metformint (belgyógyászati probléma miatt álltam le vele még terhesen), és csak utána mentem el a nőgyógyászomhoz, hogy azt hiszem, most már illene menstruálni.
6 év eltelt, azóta sem állt be.
"Bocsi nem feltétlenül a kérdéshez tartozik de hogyan sikerült nektek a baba? Mennyi idő volt? Szedtetek valamit?"
2 évet vártunk rá, 3. clostis ciklusból született.
Kedves 3-as!
Nekem mindkét gyerekem diéta és sok testmozgás hatására fogant, metformin nélkül. Az elsővel talán a Premens (barátcserje) és a nagy mennyiségű folsav is segített, a másodikkal D-vitamin. A lányomra 1,5 évet vártunk, a fiamra hármat.
Jó lenne kistestvér nekik, de még nem jött meg és talán kéne egy új endokrinológust találnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!