Lábgörcsökre szedtek valamit?
Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok, többször előfordult már, hogy reggel, mikor nyújtóztattam volna a lábamat, akkor kicsit belegörcsölt, de olyan is egy párszor, hogy éjszaka, de akkor hosszabb ideig, rendesen húzta a görcs pár percig.
Szedek multivitamin. A szülésznő azt mondta, hogy szedhetnek magnézium, de nem lehet többet, mint a megengedett napi max. bevitel, mert étkezés útján is bevisszük.
Hát azt nem mondom, hogy nem lehet ezzel együtt élni, főleg ha csak picit vesz elő. De mondjuk nem bánnám, ha megszűnne. Amúgy csak a jobb lábam szokott.
Tapasztalatok: Van akinél amúgy ezek megszűntek? Mármint a lábgörcsök emelt magnézium szedése után?
Mit szedtek? Van e különbség szimpla magnézium és más magnézium termékek között?
2022. ápr. 15. 10:20
1/8 anonim válasza:
Magnéziumot szedtem én is, de ez mellett is rendszeresen begörcsölt a vádlim
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm! Sima magnéziumot szedtél? Az van nekem is itthon, 375 mikrogrammos.
2022. ápr. 15. 10:30
3/8 anonim válasza:
Magnerotot szedtem, 3*2-t engedélyezett az orvosom.
4/8 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm.
2022. ápr. 15. 11:18
5/8 anonim válasza:
Magnezium és kalcium. Nekem egyik sem ért semmit, 3 hónapig (!!!) görcsölt minden éjjel... Igazi megkönnyebbülés hogy szülés után elmúlt..
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm szépen a választ. Én azt hittem nem szedek elegendőt, amiatt van. De ezek szerint ez nem így működik. Nekem se volt jópár éve, a terhességgel jött elő.
2022. ápr. 15. 21:28
8/8 anonim válasza:
5is,vagyok, igen, sajnos nem mindenkinek használ a magnézium sem, nem tudom kalciumot szedsz e, 1200 mg mehet, az is segíthet (dokim mondta nem fejbol nyomom ne ijedj meg). Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!