Egy pár hónapos baba mellett jogsit elkezdeni?
Figyelt kérdés
Május végére vagyok kiírva (25-30-a) szeretném a nyáron,vagy ősz elején elkezdeni a kresszt,be vállalhatom?2022. ápr. 14. 08:00
1/5 anonim válasza:
8 hónapos terhesen kezdtem el. Szülés előtt egy héttel csináltam meg a kreszt. Szülés után egy hónappal később az eü részét és utána kezdtem is a forgalmit. Simán meg lehet csinálni, ha van aki tud rá vigyázni addig, amíg elmész az órákra, vizsgákra. Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Maga a kresz tanulás simán, maratoni szoptatások várnak Rád, meg a baba az elején kb 20 órát alszik (mondjuk az enyém nem aludt ennyit, de akkor is napközben 3x), tanulni tudsz mellette, majd az lesz problémásabb, hogy valaki tudjon vigyázni a babára, amíg vezetsz.
3/5 anonim válasza:
2. Hah vagy nem. És kifogja a csak kézben alvó gyereket és tanulás lesz a legkisebb gondja.
Kérdező várd meg az első 4-5 hónapot, amíg rendeződik a napotok. Utána ha van segítséged, akkor simán.
4/5 anonim válasza:
3.
Majus végére van kiírva, nyár végén akarja kezdeni, ha nem megy a baba mellett, az addigra ki fog derülni...
5/5 anonim válasza:
Őszintén szólva sok sikert hozzá, de tényleg. Én csak magamból tudok kiindulni, első 5-6 hónap menüzés, mert nem volt el a kendőben, nem tudtam lerakni illetve hasfájós és iszonyat rossz alvó baba volt. Pedig nem vagyok egy punnyadt, magatehetetlen csaj és mindig saját magam mindent megcsináltam már tini korom óta. (Főzést,takarítást,sulit stb.) De a gyerek úgy keresztbehúzta az első fél évemet, hogy kínban voltam nem tudom a háziasszony szerepet betölteni, és ez csak egy alap dolog volt. Azóta persze rendeződött, de hidd el előre nem tudsz tervezni. Nem tudhatod milyen temperamentumos gyereked lesz. Olyan aki elalszik maga a kiságyban vagy olyan aki ringatni kell egy órát? Majd úgyis meglátod, ne agyalj előre, felesleges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!