Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Készültök a szombati...

Anyukák! Készültök a szombati bababörzére a BNV-n?

Figyelt kérdés

Én igen :) Kíváncsi lennék, ki mit szándékozik venni, milyen ruhákat, játékokat, stb? Kinek lesz, pocaklakónak, kisbabának, kisgyereknek, fiúnak,lánynak?

Első alkalommal mentek, vagy már visszatérő látogatók vagytok?

2010. szept. 15. 17:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Én elsősorban a 4 éves lányomnak keresek majd őszre-télre ruhákat, főleg nadrágokat. Játékból valamilyen társasjátékot, puzzle-t. És gyanítom, hogy a leányzó fog magának találni egy ezeregyedik kispónit :)
2010. szept. 15. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Hűha, erről azt hiszem lemaradok sajna, pedig éppen kislányt várunk és a fiamnak az alig használt újszerű cherokee cuccait 0-18 hóig elszerettem volna adni vagy cserélni lányosra.
2010. szept. 15. 21:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Miért nem ír más?

Titok lenne?

2010. szept. 16. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én azért nem írtam, mert nem készülök. Nem voltam még, de nem is megyek, nem vagyok benne biztos, hogy megérné a belépőt.

Marad a teszvesz és a vatera :)

2010. szept. 16. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szintén nem, mert abban a tömegben nem tudok nyugodtan vásárolni. Végül mindig béna cuccokat szedek össze drágán, amit utána jól megbánok :(. De van barátném aki megy, ő nagyon csípi az ilyet, minden évben ott van. Irigylem is érte hogy milyen jól bírja és milyen klassz dolgokat szerez! :)).

Kellemes időtöltést Neked!

2010. szept. 16. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Már voltak börzés kérdések, és akkor többen írták, hogy mennek, és szeretik, szoktak is járni.

Nálam a "vadászösztön" erősebb, mint a tömegtől való irtózásom. És mivel mindig sikerélménnyel zárom a vásárlást, ez plusz löketet is ad.

Azért hátha válaszol még majd valaki. :)

2010. szept. 16. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:

barátnőm babysitter, ő mesélte, hogy anyuka készül a börzére. Válogatták a ruhákat, közben anyuka sorolta az árakat (rugi-1000, body-500, overál- 6000)

Szerintem el van szállva az árakkal. Mindezt, amit felsoroltam újan olcsóbban megkapom tescoban, auchanban, és a minőségük is jó, nekünk legalábbis bevált.

2010. szept. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!