Anyukák! Készültök a szombati bababörzére a BNV-n?
Én igen :) Kíváncsi lennék, ki mit szándékozik venni, milyen ruhákat, játékokat, stb? Kinek lesz, pocaklakónak, kisbabának, kisgyereknek, fiúnak,lánynak?
Első alkalommal mentek, vagy már visszatérő látogatók vagytok?
Miért nem ír más?
Titok lenne?
Én azért nem írtam, mert nem készülök. Nem voltam még, de nem is megyek, nem vagyok benne biztos, hogy megérné a belépőt.
Marad a teszvesz és a vatera :)
Én szintén nem, mert abban a tömegben nem tudok nyugodtan vásárolni. Végül mindig béna cuccokat szedek össze drágán, amit utána jól megbánok :(. De van barátném aki megy, ő nagyon csípi az ilyet, minden évben ott van. Irigylem is érte hogy milyen jól bírja és milyen klassz dolgokat szerez! :)).
Kellemes időtöltést Neked!
Köszi a válaszokat!
Már voltak börzés kérdések, és akkor többen írták, hogy mennek, és szeretik, szoktak is járni.
Nálam a "vadászösztön" erősebb, mint a tömegtől való irtózásom. És mivel mindig sikerélménnyel zárom a vásárlást, ez plusz löketet is ad.
Azért hátha válaszol még majd valaki. :)
barátnőm babysitter, ő mesélte, hogy anyuka készül a börzére. Válogatták a ruhákat, közben anyuka sorolta az árakat (rugi-1000, body-500, overál- 6000)
Szerintem el van szállva az árakkal. Mindezt, amit felsoroltam újan olcsóbban megkapom tescoban, auchanban, és a minőségük is jó, nekünk legalábbis bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!