Milyen magyar nevet ajánlanátok az alábbi nemzetiségi név mellé?
Figyelt kérdés
Édesanyám horvát származású, emiatt feleségemmel megbeszéltük, hogy születendő lányunk nemzetiségi nevet kap, mely a horvát nemzetiségi önkormányzat szerint lehetséges lenne. A weboldalon elérhető listából a "Valerija" nevet választottuk ki, mellé keresnénk egy hozzá passzoló magyar nevet.2022. ápr. 12. 22:41
1/15 anonim válasza:
Modernebbet vagy régi módit szeretnétek adni?
3/15 anonim válasza:
Uhh, annyi szép horvát női név van, ez a Valerija (Valéria) nekem kicsit túl megúszós választás, hisz nem "igazi" horvát név... De bármi rövidebb, modernebb, divatos magyar név jól áll mellette szerintem.
4/15 anonim válasza:
A Valerija mellé semmiképp nem adnék hosszú második nevet. Valami egyszerű, rövidebbet talán, bár ezzel a névvel mind nagyon nyaktörően fog hangzani. Pl Valerija Réka
Velerija Csenge
Valerija Dalma
5/15 anonim válasza:
Én nem tipikus magyar nevet adnék, mint amilyen az Ildikó vagy a Csilla, hanem inkább nemzetközileg ismertet, amúgy a Valerija is ilyen, csak más országokban úgy írják, hogy Valeria.
6/15 anonim válasza:
Hát ez önmagában is elég borzalmas... ne bonyolítsd
9/15 anonim válasza:
Anna Valerija ez így jól hangzana, fordítva nem a 2 a betű miatt.
10/15 anonim válasza:
Lilla szerintem is jó. Vagy Valerija Virág? Esetleg Janka Valerija. De szerintem ez a Valerija pont olyan, aminél majd folyton magyarázkodhat, hogy ő nem Valéria, mert kimondva is nagyon hasonló. Meg akkor gondolom a vezetéknév is magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!