Ha elkezdik az inszeminációt lehet dolgozni?
Figyelt kérdés
N sokára kezdődik inszeminációm. Arra lennék kíváncsi hogy el kell mennem táppénzre a baba érdekében vagyis hogy nagyobb legyen az esélye a terhesség bekövetkeztének, vagy engednek dolgozni a dokik?
Én úgy gondolnám hogy nem. A munkaköröm 12 órás nappal és éjjel, fizikai és szellemi is.
2022. ápr. 12. 22:08
1/4 anonim válasza:
Azt mondták, hogy nyugodtan élhetem az életem, mehetek dolgozni, stb. Nekem az sikerült, amelyik után 4-5 napot otthon maradtam és pihentem.
2/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Munkatarsnőm dolgozott emellett.
3/4 anonim válasza:
Nekem lombikom volt, én otthon maradtam, mert az autózást nem ajánlotta a dokim (50 km a munkahelyem).
4/4 A kérdező kommentje:
Hát én itthon maradok akkor, nekem nagyon stresszes a munkahelyem és éjjel nappal 12 órába, így sem jön össze 1,5 éve. Remélem megérti a háziorvosom
2022. ápr. 14. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!