Akinek már van egy felnőtt gyereke, nem bánta meg, hogy csak egy gyermeke született?
Figyelt kérdés
Akarom is meg nem is a tesót, félek hogy megbánnám ha nem lenne. Időm se olyan sok van mert már 36 vagyok. Negyven felett nem szeretnék már .másfél éves a fiam.2022. ápr. 12. 19:55
11/13 anonim válasza:
Én mondjuk nagy családból származok, és ezért nem is szerettem volna egykét nevelni sosem. Az első gyerek nehezen jött össze (39 éves voltam, mikor megszületett), aztán meg 3 évre rá ikreim lettek. Én nagyon örülök, hogy így alakult, olyan jó látni, ahogy eljátszanak. Az elején nehéz, amíg nagyon kicsik, de utána könnyebb, nem nekem kell minden pillanatban szórakoztatnom őket, hanem elvannak egymással (most 6 és 3 évesek).
12/13 anonim válasza:
Bocsi h irok nem felnott meg tavolrol sem az enyem csak 3,5. Nem lesz tobb. Apro szituacio epp tudogyulladast hozott haza a bolcsibol :( hat nem tudom mit csinalnek ha most meg egyet el kellene latnom. Nagy korkulonseg kizarat nalam
13/13 anonim válasza:
Felnőtt gyermek mellett is lehet, még sok gyereket vállalni. Ez ember és életkor, meg pénz függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!