Chippolino gemma? Tényleg annyira jó kocsi?
Sokan dicsérik itt az oldalon, de nekem lenne néhány kérdésem.
Láttam élőben, mert képről nekem is nagyon megtetszett.De!A sport rész, mikor rajta volt a boltban, akkor kicsit lötyögött, vagy hogy is írjam, mozgott picit előre, hátra a vázon, az eladó azt mondta, ez a holt játék normális.Ezt mondjuk több ilyen típusú babakocsinál is megfigyeltem.Ez valóban így van mindegyiknél, vagy csak annak volt baja?Ha így van, nem zavaró??nekem nem igazán tetszett...
A másik, hogy a sport résznek ugye van egy adott formája.Azt csak úgy lehet betenni a csomag tartóba a váz mellé, vagy összébb lehet csukni?mert ha nem akkor elég sok helyet foglal...vagy nincs igazam?
Akiknek van, azoknál ezek hogy működnek?
ezt most találtam, tudom nem gemma, de milyen szerintetek?

Nekünk Gemmánk van, és nagyon szeretem.
Valóban van ilyen "holt játéka" a sportrésznek, de amikor benne ül a gyerek, akkor egyáltalán nem lötyög, a súly megtartja. Nekem már 10 kiló a lányom, van benne erő rendesen, de nem tudja "lötyögtetni" maga alatt az ülést.
De szerintem ez egyébként direkt van. Ugyanis ahhoz, hogy állítani tudja az ülés dőlésszögét, ahhoz kétoldalt meg kell nyomni gombokat. Ezt viszont csak úgy lehet, ha egy icipicit előrebillentem az ülést. (Amennyire ez a holtjáték engedi) Mondjuk ez így leírva biztos bonyolultnak és zagyvának hangzik, de a gyakorlatban nem az.
A sportrész levéve egész laposra összehajtható. Úgy, hogy a belső textil rész, amiben ül a baba, az bejön középre. Magát a vázat félbe nem lehet hajtani, tehát a hosszúságán nem lehet változtatni, csak lapos lesz.
Szerintem jó kis kocsi. AMi miatt én különösen szeretem:
könnyű (a kategóriájában a legkönynebb), elég keskeny a váza, tehát szűkebb helyeken, boltokban stb és jól lehet vele közlekedni, Bármelyik felsőrészt is helyezed rá, a baba elég magasan lesz benne, ami egyrészt anyukának is könnyen kézre esik, másrészt nem közvetlenül a gyerek szájába ömlik a kipufogókból a füst. (És télen a hideg talajtól is messzebb van), mindegyik felsőrész elég tágas (mózesben féléves koráig simán elfért a több mint 4 kilóval született lányom, pedig pont tél volt, overál, takarók, stb; a hordozót még mindig nem nőtte ki, pedig már 12 hónapos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!